To je to što me zanima!

Ni Nijemci nisu svemogući: Ne mogu platiti osiguranje za svoju najveću zvijezdu, ne ide u Split!

On je igrač svjetske klase i naravno da će nam nedostajati. Probao je učiniti sve da bude s nama, ali moramo prihvatiti ovu situaciju, pomirio se Rodl, izbornik Njemačke nakon otkazivanja Dennisa Schrodera
Vidi originalni članak

Njemačke ambicije da u Splitu dohvate Olimpijske igre dobile su ozbiljan, najteži udarac. Mogući protivnici Hrvatske doći će u Spaladium arenu, naime, bez svoje glavne zvijezde Dennisa Schrödera.

KOŠARKAŠI PO TOKIO U Spaladium smije 10.000 ljudi!

Iako je s LA Lakersima ispao već u prvoj rundi doigravanja pa i pridružio se reprezentaciji u ponedjeljak, problem je nastao oko osiguranja od ozljede, odnosno visine istoga. Čak je i za Nijemce bio previsok i morali su dići ruke od Schrödera koji je ovog ljeta slobodan igrač.

- Svejedno sam uvjeren da dečki mogu izboriti Tokio - kratko se oglasio donedavni play LA Lakersa.

Henriku Rödlu, izborniku Njemačke, ranije su već otkazala još tri NBA igrača, Daniel Theis, Maximilian Kleber i Isaiah Hartenstein što je ozbiljno opustošilo njemačku visoku liniju premda tu i dalje ima ozbiljne euroligaške kvalitete s Barthelom, Voigtmannom... Nema ni Zipsera, međutim, Schröderov izostanak puno je veći udarac.

- On je igrač svjetske klase i naravno da će nam nedostajati. Probao je učiniti sve da bude s nama, ali moramo prihvatiti ovu situaciju - pomirio se Rödl.

Nijemci su u skupini s Meksikom i Rusijom, a koja će, po svemu sudeći, u Split bez Šveda i Karaseva. Dok je Hrvatskoj stigao Bojan Bogdanović. I poduplao šanse za Tokio...

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NbaFunBoy 28.06.2021.

    Dennis The Brick. još puno zganca mora jesti da bi bio igrač velike klase

  • gagasniper 25.06.2021.

    On je već bio na moru...

  • 25.06.2021.

    Pravi Njemac, prema izopačenoj mašti Angele Merkel i čifutsko-iluminatske ekipe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare