To je to što me zanima!

Ni Petra Martić neće nastupiti: Ipak otkazala Olimpijske igre

Martić je unatoč bolovima u lijevom stopalu jučer, 26. srpnja, doputovala u London te se do zadnjeg trenutka nadala nastupu na olimpijskom teniskom turniru
Vidi originalni članak

Petra Martić morala je otkazati nastup na OI u Londonu zbog bolova u lijevom stopalu nakon ozljede na Roland Garrosu prije 6 tjedana.

Nakon liječničkog pregleda tenisačice Petre Martić utvrđeno je da će morati otkazati nastup na OI u Londonu.

Martić je unatoč bolovima u lijevom stopalu jučer, 26. srpnja, doputovala u London te se do zadnjeg trenutka nadala nastupu na olimpijskom teniskom turniru.

 Liječnička komisija misije Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) u Londonu u sastavu Boris Labar, Miroslav Smerdelj i Igor Borić pregledala je Petru Martić nakon njezina dolaska u olimpijsko selo te ustanovila ozljedu plantarne fascije na lijevom stopalu. Dosadašnja terapija nije bila dovoljna da je osposobi za veći fizički napor.

- Temeljem nalaza i potrebe za poštedom od fizičkih aktivnosti smatramo da Petra Martić nje sposobna za nastup na Igrama - zaključila je komisija.

Petra se ozlijedila prije šest tjedana na Roland Garrosu u Parizu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TomeMatan 27.07.2012.

    Steta,bas sam se veselio njenom nastupu na OI...

  • zackoz 27.07.2012.

    zašto je uopće išla i ona i ivo kad su znali da nemogu ,opet je potrošeno nekoliko tisuća eura bezveze

  • KristijanHrvojević 27.07.2012.

    Steta i za nju i za Karlovica , al dobro Petra je jos mlada i bice jos olimpijskih igara ali nadam se da ce ostat u ovoj ili boljoj formi :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare