To je to što me zanima!

Ni Šalata nije pomogla, treći uzastopni poraz "medvjeda"

Nikad u karijeri nisam igrao Winter Classic. Onaj ljetni u Puli bio je fenomenalan, ali ovo je pravi hokejaški ugođaj, rekao je Curtis Fraser nakon 2-1 poraza od Capitalsa
Vidi originalni članak

Dobro će nam doći ova pauza, pali smo i fizički, ali nakon pauze ćemo opet biti pravi, rekao je Medveščakov trener Marty Raymond koji je poželio da ga još jednom posjeti Djed Mraz.

- Da dođe, tražio bih jednog strijelca, baš kakav je bio Jeffrey, i beka. Vidite i sami koliko nam nedostaje Waugh. 

'Medvjedi' su dobro igrali veći dio utakmice, pritiskali gol Vienna Capitalsa, ali na kraju je zabio krivi Fraser u 57. minuti za 2-1 (op.a. Jamie). 

- Da, ispalo je tako, idući put zabit ću ja - rekao je Medveščakov Fraser - Curtis i dodao:

- Ovo je definitivno najposebnija utakmica, nikad u karijeri nisam igrao Winter Classic. Onaj ljetni u Puli bio je fenomenalan, ali ovo je pravi hokejaški ugođaj. Možeš vidjeti dah navijačima.

Jedini gol za zagrebačku momčad zabio je Miller.

Organizatori su za ovo izdanje proširili kapacitet pa se na tribinama natiskalo 4500 navijača.

- Ovo je za mene uvijek posebna utakmica, na ovom klizalištu sam odrastao. Čak i kad uđemo u KHL, inzistirat ću da i dalje igramo Winter Classic na Šalati - rekao je predsjednik Damir Gojanović i krenuo u 'šoping' za doigravanje. 

Medveščak je usprkos porazu ostao treći na ljestvici.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • pejicpejo 02.02.2013.

    a misljenja sam da je ovo dobro doslo,bolje i sada da se desi ovakav niz od 3 poraza nego kao prosle sezone,međurunda super odradjena,uvjerljivo drugo mjesto,znojmo u 1. krugu lagano 4-0,i onda dodje KAC s kojim imas skor u sezoni 5-0(ili tako nesta),i ispadnes onako,vjerujem da se prosle godine puno naucilo iz toga primjera,a nacuo sam da su igracima pocele mini pripreme vezano uz fizicku spremu,e bas zbog primjera prosle godine,a sto se i vidi da igraci sporije klizu,e sada 12 dana pauze,bit ce to sve dobro na kraju...

  • Izabran 02.02.2013.

    Nešto je trulo u medvjeđem brlogu.

  • PETAR_20 02.02.2013.

    Ova utakmica je bila pokazatelj naše trenutne situacije koja je takva kakva jest, i to je doseg ove momčadi, poraz je čist kao suza, možemo mi sad jambrati oko pogođene vratnice koliko hočemo, kod pomlađivanja i dovođenja novih igrača, očekivao sam puno više, a svi plaču za Jeffrijem, koji je prosječan NHL-ovac, mada ima dobar rezultat, od 20 utakmica, 23 boda, ali je ipak ispod Muršaka, koji ima bolji rezultat, a o Vaneku da ne trošim rijeći, s tim, da je ovaj drugi, u Grazzu, imao i bolje razigravače...ali, Venek i bolje barata i palicom i pakom!! Istina je da, nedostaje i Zanoški i Banham i još dosta igrača od prošle godine, koji su bili daleko ispred ovogodišnje postave, i to je po meni bila najbolje posložena momčad, koja je imala i glavu i rep!! Raymond je odabrao, pa sad i snosi posljedice, od pojačanja neće biti ništa, jer, ne kupuju se igrači na halo!! Odmor neće poboljšati situaciju, bit će čudo, jer se već priča, kako im treba 3 dana odmora, a to su, 3 dana izgubljena u treningu. Polufinale, će biti doseg, pa je tu rezultat, egal, prošlogodišnjem!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare