To je to što me zanima!

Ni Spahija neće biti izbornik, igrači već umorni od čekanja

AUDICIJA TRAJE Pomoćni trener Atlanta Hawksa nije u kombinacijama za mjesto na klupi hrvatske košarkaške reprezentacije , ali HKS još ne nudi rješenje uoči kvalifikacija za Rio
Vidi originalni članak

Pratim sve, naravno. Ne mogu vjerovati da nam se opet ponavlja situacija iz 2013. godine, komentirao je Roko Ukić, igrač s najviše nastupa za reprezentaciju.

Nakon što je i službeno otpao Velimir Perasović, pojavila se ideja da bi Neven Spahija mogao na klupu Hrvatske. No to je propalo i prije nego je zaživjelo, Šibenčanin ima obveze u Atlanta Hawksima.

LICA TRAŽE AUTORA Hrvatska početkom srpnja igra kvalifikacije za OI u Riju, nedostaje joj “samo” netko tko će voditi reprezentaciju

- Ni prije tri godine nismo do zadnjeg dana znali tko će nas voditi na EuroBasketu u Sloveniji. Druge su reprezentacije već daleko otišle s planom priprema, mi i dalje ne znamo ništa - dodao je Ukić, koji se svega nagledao u reprezentaciji još od debija prije 14 godina.

Spahija je tad bio izbornik, slijedili su Repeša, Vranković i Perasović. Niz žele nastaviti Nazor, Rimac, Mršić, Anzulović, no dok traje njihova audicija, padaju izgledi za Rio.

- Pozivnica za kvalifikacije iz zlatne prilike pretvara se u medvjeđu uslugu hrvatskoj košarci - razočaran je Ukić.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • jerry6892 14.03.2016.

    rimac za izbornika!

  • andrea8048 13.03.2016.

    popovic

  • MarkoTopic 13.03.2016.

    a nek uzmu nazora jos je on i najbolji izbor

Komentiraj...
Vidi sve komentare