To je to što me zanima!

Ne ide ni sa Anzulovićem: Cibona pretrpila deveti poraz

U svojoj prvoj utakmici nakom povratka na klupu zagrebačkog kluba Dražen Anzulović je poražen od Hemofarma. Momčad iz Vršca je slavila u Zagrebu 84-74
Vidi originalni članak

Šest dana nije bilo dvooljno Draženu Anzuloviću da preporodi Cibonu. Vukovi su dobro izgledali prvih 15-ak minuta, ali do kraja utakmice sve je bilo u znaku Hemofarma koji je u Draženovu domu slavio 84-74.

- Ono što me zanimalo da dobijem od svojih igrača dobio sam samo u prvoj četvrtini. Nakon što smo poveli 26-18 ostali smo žrtve vlastitih sposobnosti da držimo ritam. Prestali smo igrati obranu i izgubili organizaciju napada - rekao je Zula.

Nakon tih 26-18 za Cibonu gosti iz Vršca napravili su seriju 27-7 i s predmošću od 12 razlike otišli na odmor. U nastavku je bilo i -18, a serijom u završnici Cibosi se nisu uspjeli približiti na manje od 6 poena zaostatka.

- Za nešto više nedostajalo nam je pameti i taktičke odgovornosti. Znao sam da ćemo teško držati ritam kakav smo željeli, ali nisam očekivao baš ovakav ponor. Ipak igrači su pokazali da se žele boriti i dali su svoj energetski maksimum - rekao je Anzulović.

Prvo ime vukova bio je Rok Stipčević s 14 koševa, Zubčić je dodao 11, a Vrbanc 10. Bogdanović (9) i dalje je u šuterskoj krizi, a Gordan Giriček, nakon što je na svježinu odigrao dobro protiv Partizana, ovaj je put bio daleko ispod renomea. Ubacio je 6 poena, a posebno je iziritirao 3 000 gledatelja u Draženovu domu tript napravivši korake.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mujagić 07.01.2011.

    niste napisali da je zadar dobija cedevitu

  • depeche mode 06.01.2011.

    mujagiću šta ti imaš protiv cibone,medveščaka,skijanja i ivice k.svi vi zadrani ste najobičniji luzeri i drogeraši,nije ni čudo da vam zagorci karaju ženske

  • user_45475 06.01.2011.

    Nije ni čudo kakva nam je košarka gledajuci hrt ispada da smo neka alpska zemlja, forsiraju skijanje i hokej a kad igraju Zadar ili Cibona sa nekim jakim klubom ne možemo gledati! Vidit cemo ko ce gledati skijanje kad Ivica ne bude skijao i oce li biti utrke na sljemenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare