To je to što me zanima!

Nicolas Anelka: Nisam htio pucati jedanaesterac

Nisam bio zagrijan. Pitali su me da budem među prvih pet izvođača. Rekao sam da ne dolazi u obzir, rekao je tragičar utakmice Nicolas Anelka
Vidi originalni članak

Francuski napadač Nicolas Anelka progovorio je o svom nezadovoljstvu statusom u Chelseaju te je dodao da je u finalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda odbio biti među prvih pet izvođača jedanaesteraca.
Od svog dolaska u Chelsea iz Boltona početkom siječnja Anelka nije bio član prve postave, a trener Avram Grant često ga je postavljao na krilnu poziciju, umjesto na njegovu prirodnu, napadačku.
- Otkako sam došao u klub, nikad nisam igrao na svojoj prirodnoj poziciji. Stalno sam igrao na lijevom ili desnom boku. Nisam dosad ništa htio govoriti jer sam bio novi igrač. Ali sljedeće sezone više neću bit nov, nego ravnopravan Chelseajev igrač. Ne moram ja dokazivati svoju vrijednost. Zaslužujem igrati u vrhu napada s Drogbom - rekao je Anelka za Sky Sports.
U finalu Lige prvaka protiv Manchester Uniteda upravo je Anelki Edwin van der Sar obranio jedanaesterac i odveo svoju momčad do pobjede.
- Sjedio sam na klupi punih 110 minuta i onda me trener bacio u igru nakon samo minute zagrijavanja. Ne znam je li se to ikad dogodilo u finalu Lige prvaka. Nisam bio zagrijan. Pitali su me da budem među prvih pet izvođača. Rekao sam da ne dolazi u obzir. Ušao sam nezagrijan i sada žele da pucam jedanesterac? Na kraju sam morao pucati kao sedmi izvođač.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare