To je to što me zanima!

Nigdje bez Bena: Filip je sjajan, vodim ga sa sobom u Leicester

Leicester je ljetos kupio Filipa Benkovića od Dinama za 11 milijuna eura pa ga poslao na posudbu u Celtic. U Škotskoj ga je trenirao Brendan Rodgers koji je sada preuzeo "lisice", a u Englesku vodi i Big Bena
Vidi originalni članak

Filip je sjajan igrač i jako dobro ga poznajem, na ljeto se vraća u Leicester, rekao je Brendan Rodgers koji je prije tjedan dana napustio Celtic i preuzeo Leicester.

U Englesku planira vratiti i Filipa Benkovića, našeg stopera kojeg su "lisice" posudile škotskom velikanu.

- Ben je vrlo zreo igrač za nekog s 21 godinom, impozantne je visine i dominantan u oba kaznena prostora. Zna igrati, dobro čita igru i stvarno je dobar dečko - nahvalio je Rodgers Benkovića.

Leicester je Benkovića kupio prošloga ljeta od Dinama za 11 milijuna eura, ali ga je ubrzo poslao na posudbu u Celtic. Bila je to dobra odluka jer je Filip dobio potreban prostor, zadržao natjecateljski ritam, imao priliku za dokazivanje.

Isplatilo mu se već sada. Za Celtic je ove sezone odigrao 23 utakmice, zabio dva gola i jednom asistirao, igrao u Europi..., a već nagodinu će dobiti priliku u najjačoj svjetskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 05.03.2019.

    Ovo treba sad stavljati u repku , nećemo imati rezultate nekoliko godina ,ali kad se skupi iskustva , bit će on i ostali odlični.

  • mihic82 05.03.2019.

    A nema ga na Dalicevu popisu jet tamo.mora biti treci lijevi bek Antonio Milic

  • bedak11 05.03.2019.

    "..., a već nagodinu će dobiti priliku u najjačoj svjetskoj ligi." Znaci, dokazano je je i neosporivo je da engleska nije najjača liga, vidi se da je zena pisala clanak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare