To je to što me zanima!

Derbi najljepših dresova: Novo ruho Nigerije za SP u Rusiji...

Oni malo stariji sjetit će se Nigerije koja je bila na korak do senzacije na SP-u 1994. godine kad je ispala od Italije u osmini finala tek nakon produžetaka. Taj je dres bio inspiracija ovome za SP 2018.
Vidi originalni članak

Portal FootyHeadlines objavio je izgled novog argentinskog dresa za SP 2018.

Oni stariji sjetit će se legendarne nigerijske reprezentacije s Okochom, Amunekeom, Ikpebom i društvom iz sredine devedesetih koja je bila na korak do senzacije na SP-u 1994. godine u SAD-u kad je ispala od Italije u osmini finala tek nakon produžetaka.

PREKRASAN DIZAJN Osvanula nova fotka hrvatskog dresa, ovo će biti hit na SP-u!

Dres u kojem je tada Nigerija igrala bio je inspiracija ovome za SP u Rusiji.

Čeka se predstavljanje hrvatskog dresa

FootyHeadlines ranije je objavio i izgled novog hrvatskog dresa za SP u Rusiji, ali HNS je objavio da će predstavljanje biti na proljeće te da neke fotografije koje su procurile u javnost ne predstavljaju pravi izgled našeg dresa.

Prema FootyHeadlinesu, prvi dres Vatrenih ostao je u prepoznatljivim 'kockicama', ali u drugačijoj verziji od prethodnih. Ovaj put kvadratići su puno veći i ne nalaze se na cijelom dresu (rukav je crvene boje).

Ono što je hrvatske navijače zaintrigiralo je izgled gostujućeg dresa koji je, ako je vjerovati već spomenutom portalu, doživio radikalne promjene.

Čini se da da će Hrvatska prvi put igrati u crnom dresu s tamno plavim kvadratićima, ali pričekajmo proljeće kad će Nike sve to službeno objaviti.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • komentator__Luka 08.02.2018.

    senzacija a ispali u osmini

  • 08.02.2018.

    Crniiiiiii je mojjjjjjjjj.......

  • Kraljevina_Bosna_ 08.02.2018.

    Stolnjaci buahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare