To je to što me zanima!

Nije bitna hladnoća: 'Samo da tribine na Šalati izdrže'

SPEKTAKULARNI WINTER CLASSIC: Na Šalati večeras gostuje jaki Villach, a u nedjelju Vienna. Hokejaše očekuje hladno vrijeme i pune tribine
Vidi originalni članak

Strašno je hladno, smznut ćemo se sutra, rekao je kroz smijeh Mike Ouellette nakon prvog treninga Medveščaka na otvorenom klizalištu na Šalati.
Iako je iz Kanade, “ubila” ga je hladnoća tijekom treninga, a nikad nije igrao na otvorenom.
- Ovo je ludnica, bit će spektakl. Iako, jako je teško igrati. Led je puno brži, pak se jače odbija od ograde i teško se na to priviknuti. Ne bih rekao da nam je ovo domaći teren, više neutralan. A Villach je ove godine već odigrao utakmicu na otvorenom - rekao je Ouellette i pogledao prema trošnim tribinama, na koje će se nagurati čak 4000 navijača.
- Joj, samo da se ne sruše, neće valjda - pitao se Mike uoči utakmice protiv Villacha u 19.15.
Najhladnije bi moglo biti Robertu Kristanu na golu jer se očekuju temperatura i do -7.
- Ma kakva hladnoća. Toliko moraš biti koncentriran da 'zakuhaš’. Ostao sam malo dulje na treningu da vidim kako je ovdje braniti. Strašno je brzo, neće mi biti lako - rekao je Lix.
Organizatori su se potrudili da ne bude prehladno. Bit će kuhanog vina, kobasica, čaja...




JOŠ 200 KARATA DANAS U PRODAJI
Zbog velikog interesa za Šalata winter classic uprava Medveščaka odlučila je danas u 12 sati pustiti u prodaju još 200-tinjak ulaznica za Šalatu. Karte se mogu kupiti u Eventim shopu u Jurišićevoj ulici broj 2.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kkneze47 29.01.2010.

    takve ˝egzibicije˝ su zato jer se u ledenoj sprema teren za zagreb indoors - teniski turnir koji će trajati čitav tjedan ... pošto nisi informiran , eto objašnjenja ... medvjedi nemaju svoj hokejaški dom pa se moraju seliti na šalatu , sigburno nisu tamo otišli zbog spektakla na minus 10 ...

  • motorna pila 29.01.2010.

    Ajmo im svima UVALITI PAK!!!

  • vedran_zgb 29.01.2010.

    badro - ovo veseli ljude, pune su uvijek tribine, ljudi uzivaju...a cemu jedan bandic, dinamo itd?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare