To je to što me zanima!

Bar nije dolazio uzalud: Marino Marić u momčadi za Island

Izbornik Slavko Goluža iskoristio je pravo i na drugu promjenu igrača na SP-u. Uoči posljednje utakmice u momčad je umjesto Željka Muse uvrstio pivota CO Zagreba
Vidi originalni članak

Od prvog dana priprema reprezentacije 20-godišnji Marino Marić u punom je pogonu. Svjetsko prvenstvo započeo je kao jedan od dvojice prekobrojnih, zajedno s trećim golmanom Ivanom Pešićem. Nakon golmanskog debakla protiv Danske Pešić je u momčadi zamijenio Šegu i mladi Marić ostao je jedini igrač kojeg je izbornik poveo na SP, a da ga nije koristio.

No neće tako ostati do kraja. Svaki izbornik ima pravo na dvije promjene u momčadi tijekom turnira, a Slavko Goluža svoju drugu mogućnost iskoristio je večer prije utakmice za peto mjesto protiv Islanda, posljednje na SP-u u Švedskoj. Marića je uvrstio u momčad umjesto Željka Muse, koji je dosad sasvim korektno odradio sve svoje role.

Musa nije ni ozlijeđen, no izbornik je želio u posljednjoj utakmici dati šansu i pivotu CO Zagreba. Šansu da se barem pojavi u momčadi, da barem jednu utakmicu ne odgleda s tribina. Hoće li dobiti i minutažu odredit će tijek utakmice, ali će, ako ništa drugo, i mladi Marić sudjelovati na ovom prvenstvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Ponosni Hrvat 28.01.2011.

    pa de nemojte biti tolike sugee ljudskee..svi ste za hrvatsku kad se pobjeduje a cim se izgubi jedna utakmica odma pljujete..de pruzite i goluzi priliku nek se pokaze..aa ne svi odjednom preko noci postali strucnjaci za rukomet! gadite mi se -.-"

  • Ponosni Hrvat 28.01.2011.

    l

  • Kurcubic_1 28.01.2011.

    Goluzo majmune.... Reci da je Gobac tako naredio, ipak je to igrac Zagreb CO-a!! Vrijeme je za ostavke

Komentiraj...
Vidi sve komentare