To je to što me zanima!

Nije htio postiti, pa je završio u Schalkeu i uzeo Rakitićev broj

Nisam siguran u kakvom je stanju Ali Karimi, ali siguran sam da će mi poprilično koristiti u napadu, rekao je trener Schalkea Felix Magath koji je doveo Karimija...
Vidi originalni članak

Trener Schalkea Felix Magath neugodno je iznenadio navijače njemačkog kluba pojačavši momčad 32-godišnjim Irancem Alijom Karimijem. Tvrde da prodaje mlade i perspektivne nogometaše poput Ivana Rakitića, a kupuje stare i potrošene poput Karimija te grčkog napadača Angelosa Charisteasa (30). Karimijev dosadašnji klub Steel Azin Iranca je otpustio jer nije htio postiti za vrijeme Ramazana, pa je Karimi otišao u Schalke i dobio Rakitićev dres s brojem deset.

- Nisam baš siguran u kakvom je stanju Ali Karimi, ali siguran sam da će mi poprilično koristiti u napadu - rekao je Magath.

Osim Karimija njemački klub pojačao je i 24-godišnji defenzivni veznjak norveškog Rosenborga Anthony Annan. Ganski nogometni reprezentativac nećak je bivšeg glavnog tajnika Ujedinjenih naroda Kofija Annana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • igorskee 02.02.2011.

    Magath vise ne zna sta radi. Najveca je greska sto je otisao iz Volwsburga. Kaputttt!

  • raul 04 01.02.2011.

    I ovaj je Magath pogubio sve kompase..Ovaj mu 39."pojačanje" u sezonu i pol koliko je trener....nevjerojatno..

  • bosnia_80 01.02.2011.

    nije htio postit pa dobio otkaz...hahahahaha.... komedija :) Nek bude sretan što mu ona dvojica Ahmed i Nedžad nisu odrubili glavu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare