To je to što me zanima!

Nije im svejedno: Maedino je "prokletstvo" stiglo Urawu...

DRUGA LIGA Posljednjih šest sezona kome je Ryochi Maeda zabio prvi gol, ispao je u drugu ligu. Prvi je jučer zabio Urawi i to nakon što je prva četiri kola postio...
Vidi originalni članak

Četiri kola japanske momčadi su pazile Ryochija Maedu kao da je u najmanju ruku Ronaldo. No u petom je zabio svoj prvi gol i prokletstvo druge lige donio Urawi.

Nitko se nije uzbuđivao kad je “izbacio” Kofu i Tokyo Verdy, ali kad je svojim prvim golom u sezoni u drugu ligu poslao Jef United, koji je od osnutka japanske lige bio prvoligaš, postalo je sumnjivo.

Potom je prvim golom u sezoni među drugoligaše poslao Kyoto i Montedio, a cijela ova priča trebala je završiti prošle sezone.

Čovjek je zabio svoj prvi gol sezone Gambi Osaki! Ispadanje Gambe iz japanske lige jednako je tome da iz HNL-a ispadnu Dinamo ili Hajduk. No nevjerojatan niz se nastavio. Momčad iz Osake danas je drugoligaš.

Više nikom nije do šale, čuvali su ga četiri kola kao da je najbolji napadač svijeta, ali u petom kolu je napokon uspio zabiti.

Njegova Jubilo Iwata izgubila je kod Urawe 2-1, ali ta tri boda mala su utjeha za domaćine nastavi li se ova nevjerojatna Maedina serija. Točnije, prokletstvo!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • bodo9bbb 07.04.2013.

    sad na kladi samo protiv Urawe trpat

  • Penny Dollar 07.04.2013.

    Ove godine ce izvisit, Urawa ce biti prvak

  • Manch Utd 07.04.2013.

    Urawa je jedna od najjačih japanskih momčadi, tako da se prokletstvo ovom utakmicom prekinulo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare