To je to što me zanima!

Nije išlo: Zbog lošeg vremena odgođen slalom u Val d'Isereu

Skijaši su u 11 sati trebali krenuti s prvom slalomskom vožnjom, ali vjetar i snijeg u Val d'Isereu bili su prejaki. Utrka je dva puta odgađana za 15 minuta, ali na kraju je odgođena u potpunosti
Vidi originalni članak

Slalom kojeg su skijaši trebali voziti u subotu za Svjetski kup u Val d'Isèreu otkazan je zbog snažnog vjetra, objavili su organizatori.

Nakon što je staza najprije skraćena zbog vjetra, a onda start pomaknut nekoliko puta - najprije za 11,00 sati, onda za 11,15 sati i na kraju za 11,30 sati - organizatori su konačno odlučili otkazati utrku. Skijaši bi u nedjelju u Val d'Isèreu trebali voziti veleslalom.

Zbog jakih naleta vjetra bilo je preopasno pustiti skijaše na stazu, a spominjala se i mogućnost lavina te su organizatori odlučili kako bi bilo najbolje da se utrka odgodi. Snijeg nije prestajao padati te su uvjeti bili daleko od idealnih na slalomskoj utrci u francuskom skijalištu.

Od hrvatskih skijaša u današnjoj slalomskoj utrci trebali su nastupiti Istok Rodeš, Elias Kolega, Matej Vidović i Filip Zubčić. (fh)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare