To je to što me zanima!

Nije loše, ha? Overeem otkrio kako su pokrpali tešku ozljedu

Sudac je, ja mislim, prebrzo zaustavio borbu. Nisam bio nesvijesti nego u nokdaunu i odmah sam se vratio na noge, kaže Alistair Overrem kojeg je Jairzinho Rozenstruik pobijedio i unakazio
Vidi originalni članak

Surinamski div Jairzinho Rozenstruik (31) prije 12 dana je Alistaira Overeema (39) u Washingtonu nokautirao i unakazio, totalno mu je 'uneredio' gornju usnu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Overeem je pred kraj pete runde djelovao kao sigurni pobjednik, ali... Samo četiri sekunde prije kraja meča Rozenstruik ga je zgromio udarcem efekta sudara sa omanjim dostavnim kamionom, promijenio mu osobni opis.

Overeemova usna išla je u u kategoriju 'uznemirujućeg sadržaja', a Nizozemac se sada pokazao, zašiven, pokrpan i... Uvjeren da je mogao ostati na nogama još te četiri sekunde:

- Sudac je, ja mislim, prebrzo zaustavio borbu. Nisam bio nesvijesti nego u nokdaunu i odmah sam se vratio na noge. Bio je to dobar meč, borba u kojoj sam bio bolji u svakoj rundi i zaslužio sam pobjedu - izjavio je Overeem kojem sada slijedi dodatni kućni oporavak, a sa 39 godina na leđima upitno hoće li opet u oktogon.

'Bigi boy' Rozenstruik? Taj je zadržao status neporaženog UFC borca i čeka na 'Sudar mrcina' sa moćnim Afrikancem Francisom Ngannouom (33).

Ako sruši i Kamerunca, tko zna... Možda zasluži borbu sa najboljim od najboljih, hrvatskim vatrogascem iz Ohija, Stipom Miočićem (37) koji je Ngannoua već pobijedio i pokazao mu da UFC nije samo sirova snaga nego - umijeće borilačkog sporta.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 19.12.2019.

    Ocajan borac...postao je isto sta i Bob Saap..kada su steroidi izduvali izgleda ocajno u ringu,sporo,tromo isto kakva baba a da ne pricam o njegovoj cvrstini prema udarcima koje nema nikako,jednu dobije i odmah ljubi pod!! Uzas,pravi sprdnju od sebe

  • Blue Star 19.12.2019.

    majmaj slažem se no u ovoj je borbi bio bolji i vjerojatni pobjednik da nije bilo tog kobnog udarca doslovce u zadnjoj sekundi a još uvijek je tvrd zalogaj za mnoge osim ovih iz top 5,6 najboljih

  • majmaj 19.12.2019.

    vec neko vrijeme sluzi manje vise svima kao kanta za napucavanje, ufc ga je pojeo i ono kad je pao na doping testu, od tada ide strmoglavo prema dolje i kvari si pozitivnu statistiku

Komentiraj...
Vidi sve komentare