To je to što me zanima!

Nije me iznenadio remi, Hrvati mogu prosuti bodove bilo gdje

Momčad Nike Kovača već u nedjelju gostuje kod Norveške u Oslu. Hrvatska bi pobjedom došla blizu Eura, no Norvežani se hrabre i uvjereni su da mogu slaviti
Vidi originalni članak

Azerbajdžan je jučer odigrao 0:0 s Hrvatskom i tako zakomplicirao situaciju u našoj skupini. Remi u Bakuu najviše je išao na ruku Norvežanima koji s 1:0 dobili Bugarsku i sada su samo bod iz drugoplasirane Hrvatske.

Momčad Nike Kovača u nedjelju gostuje u Oslu. Hrvatska bi pobjedom došla vrlo blizu Eura, no Norvežani se hrabre i uvjereni su da mogu slaviti.

- Sada vidimo da je grupa vrlo izjednačena. Hrvatska može prosuti bodove kod bilo koga. Nije me iznenadilo što je Azerbajdžan osvojio bod jer je to momčad koju je vrlo teško probiti - rekao je norveški izbornik Per-Mathias Høgmo.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • lima5959 04.09.2015.

    kapetan, njemačka škola,odgovoran...itd..sve to ide uz opis Kovača..i bio sam zadovoljan njegovim izborom (pogotovo nakon fijaska s štimcem )...i ok nije stigao posložiti stvari za SP...ali sad se već pokazuje da nema trenerskog vica i talenta posložiti i motivirati strašno talentiranu generaciju...razlika između njega i prosinečkog je u tome što prosinečki razumije nogomet i iskoristio je sve naše mane i nedostatke , a kovač njihove nijednu...a pričamo o Azerbejdžanu...

  • jorgovanjorgovan 04.09.2015.

    Jedini spas je da izube od Norvrske i da Kovaci odu , netko pametan bi ih vratio nakon toga u igru

  • croat1234 04.09.2015.

    zasto ne stavi kramarica mjesto mandzukica.. iako mu ne ide momentalno u leicesteru,on je bi prije zabio, nego ovaj netalentirani nogometas..

Komentiraj...
Vidi sve komentare