To je to što me zanima!

'Išao sam na loptu i uopće mi nije žao zbog starta na Ćorluki'

Vedran je radio žestoko, a trenirao je i jučer i danas te je spreman. Dvoumim se između njega i Huttona, rekao je Harry. Od Milana do Milana, toliko je trajala pauza
Vidi originalni članak

Od Milana do Milana, toliko je trajala pauza Vedrana Ćorluke. Hrvatski reprezentativac se ozlijedio 15. veljače i od tada nije igrao. Iako se predviđala pauza od najmanje mjesec dana, Ćorluka je potpuno spreman i samo o treneru Redknappu ovisi hoće li zaigrati od prve minute. 

- Radio je žestoko, a trenirao je i jučer i danas te je spreman. Dvoumim se između njega i Huttona - rekao je Harry.

Ako Vedran zaigra možda će opet koji duel biti protiv Flaminija, ali nadamo se s boljim ishodom. Flamini je uzvrat dodatno zakuhao izjavom za BBC po dolasku u London.

- Mogu ljudi pričati što žele, ali išao sam na loptu. Žao mi je što se ozlijedio, ali ja osobno ne žalim ni zbog čega. Uostalom, nakon utakmice sam mu se otišao ispričati. Što bih još trebao napraviti - rekao je Francuz. 

Tottenham ima 1-0 iz prve utakmice, ali i problema s ozljedama. Bale će utakmicu gledati s klupe, možda kasnije dobije priliku. Zato će igrati Van der Vaart, dok se Milanu vraća Pato.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • most wanted 09.03.2011.

    evo mene doso je i taj dan ako se sjecate!!!!!

  • 5Grof 09.03.2011.

    Dobro je carli sa sub na nedelju se zagrijavao s nama na rundama na tkalci i bit ce ko od stjene odkinut protiv milana :)) Vedrane izpresavijaj ih!

  • LauraMitar 09.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare