To je to što me zanima!

Nije mu dosta: Van Gaal daje 30 milijuna € za Strootmana

Do transfera nije došlo već ovoga ljeta jer su 24-godišnjem Nizozemcu u ožujku popucali ligamenti koljena zbog čega je propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu...
Vidi originalni članak

Louis van Gaal ovog je ljeta započeo rad na 'novom Manchester Unitedu'. Remont na Old Traffordu u obliku igračkih pojačanja koštao je oko 200 milijuna eura, no nizozemski stručnjak, poput neke dame sa zlatnom American Express karticom, ne može prestati trošiti. 

Engleski mediji pišu kako je menadžer 'crvenih vragova' već sredio kupnju Nizozemca Kevina Strootmana, a Roma je pristala na 30 milijuna eura. Do transfera nije došlo već ovoga ljeta jer su 24-godišnjem Strootmanu u ožujku popucali ligamenti koljena zbog čega je propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Na travnjak bi se trebao vratiti idućeg mjeseca u listopadu, a dres Manchester Uniteda obući nakon siječanjskog prijelaznog roka

Idi na 24sata

Komentari 66

  • dinamo45 09.09.2014.

    Oni se moraju uigrati i opet postati momcad gdje svako trci i za drugoga kad neko pogrijesi.Onda bi to mogao opet biti onaj stari Manchester kao kod Fergusona.U Bayernu je gradio momcad polako,a ovdje je kupuje na brzinu.Ako je Bayern neko mjerilo onda je ovdje vec u pocetku osudjen na propast.

  • 08.09.2014.

    FIFA sankcionira neke klubove za veliku potrošnju novca a što je sad sa ManU-om?! Potrošili su na pojačanja ukupno €220mil. iako je Van Gaal rekao da mu netreba nitko?

  • Marko SukaSučić 08.09.2014.

    Kupovina igrača nije jedino riješenje!Za svaku izgubljenu utakmicu bi im dao kaznu da otrče 10 krugova oko terena pa nek promisle kako igraju utakmice a da i ne kažem još da su im i plaće astronomske!

Komentiraj...
Vidi sve komentare