To je to što me zanima!

Nije mu dugo trebalo: Ovako se Pjaca poigrao s obranom 'viola'

Pjaca je zauzeo poziciju lijevog krila te u 77. minuti pokazao raskoš svog talenta. Nanizao je dvojicu protivničkih igrača pa se lako probio u kazneni prostor Fiorentine
Vidi originalni članak

U derbiju kola Serie A, Fiorentina je upisala bodove protiv Juventusa u Firenzi 2-1. Junaci su bili Nikola Kalinić i Milan Badelj u dresu 'ljubičica', naročito 'devetka' Fiorentine. Kale je pobrao epitet igrača utakmice, sasvim zasluženo.

Iako je torinski klub poražen, njihovi navijači pronašli su pozitivnu stvar u povratku Marka Pjace. Ofenzivac je konačno na raspolaganju treneru Maxu Allegriju koji je veliki ljubitelj njegovog nogometa što je i dokazao jučer uvođenjem bivšeg igrača Dinama u 61. minuti.

Pjaca je zauzeo poziciju lijevog krila te u 77. minuti pokazao raskoš svog talenta. Nanizao je dvojicu protivničkih igrača te ušao u protivnički šesnasterac iskosa. Pokušao je centrirati, a čini se da je domaćeg braniča lopta udarila u ruku.

Glavni sudac utakmice Luca Banti nije ništa svirao, a i sam trener Allegri smatra da nije bio penal, odnosno da je Pjaca trebao odraditi bolju završnicu. 

Ipak, majstorski potez našeg reprezentativca nije prošao nezapaženo.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mr.miyagi 17.01.2017.

    majstor vazno da mandzukic igra uprvoj postavi u repki

  • Gunersss_ 16.01.2017.

    Mašina..jak,brz,odlican dribling..bit ce to stvarno odlican igrac,mozda i medu najvecima,ovisi sve o njemu! Al da ima potencijal,BOME IMA!

  • jopet_1 16.01.2017.

    Zbilja nevjerojatno da ovo nije sudio

Komentiraj...
Vidi sve komentare