To je to što me zanima!

Nije ni debitirao, ali svejedno ga žele: Rog seli u Fiorentinu?

Marko Rog nikako da dobije šansu trenera Napolija Maurizija Sarrija. Pitanje je koliko će strpljenje imati hrvatski reprezentativac pa se u cijelu priču uplela i Fiorentina...
Vidi originalni članak

Samo pola godine nakon što je stigao na "čizmu", hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog mogao bi promijeniti klub. Fiorentina je, naime, kontaktirala Napoli oko mogućeg njegova transfera, piše portal alfredopedulla.com, prenosi Football Italia.

Mladi veznjak još nije odigrao ni minutu za talijanskog prvoligaša nakon ljetošnjeg transfera iz Dinama za 13 milijuna eura. No igrao je za Hrvatsku, odradio je dvaput po 90 minuta za U-21 reprezentaciju u kvalifikacijskim ogladima protiv Švedske i Gruzije u rujnu.

Osim toga, Ante Čačić ubacio ga je posljednjih 19 minuta protiv Kosova, devet minuta protiv Finske, dok je u pobjedi nad Sjevernom Irskom u prijateljskom ogledu dobio 87 minuta.

Talijani pišu kako je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis odbacio opciju odlaska novog člana svlačionice jer klub na njega ozbiljno računa u budućnosti. No pitanje je dokad će Marko trpjeti grijanje klupe...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • strmi007 26.11.2016.

    Pa to nisu istine

  • bezkomentara666 26.11.2016.

    Stvar je u tome da je Napoli u ugovoru sa Dinamom stavio da ce im isplatiti dodatne bonuse ukoliko Rog odigra odreden broj tekmi.I bilo bi glupo potrositi taj fond tekmi dok se ovaj nije jos niti naivknuo na treninge i nove igrace.Tako da cim se aklimatizira poceti ce dobijati sanse.

  • bela-strela 26.11.2016.

    Ne shvacam zašto Serie A naše igrače više privlači od Bundeslige.. Bundesliga je bolja liga sa boljim klubovima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare