To je to što me zanima!

Nije od kamena: Mourinho zaplakao kao malo dijete

Dirljiv je bio susret Interovog trenera na odlasku Josea Mourinha i braniča Marca Materazzija. Jose je iz automobila pohitao u zagrljaj Marcu i plakao
Vidi originalni članak

Ulazio je u auto, na licu mu nije bilo osjećaja. Sjeo je na stražnje sjedište, a automobil je krenuo. Nakon samo nekoliko sekundi Mourinho je naredio vozaču da stane. Izašao je i prišao Interovom braniču Marcu Materazziju. Zagrlio ga je i plakao.
- Rekao sam mu još na finalu Lige prvaka "molim te, ostani", a on mi je plačući odgovorio "moram ići", prepričao je dirljivi susret sa svojim trenerom Joseom Mourinhom Materazzi.
Pokazao je Jose da nije bez osjećaja. Iako se na sam spomen njegova imena mnogima podigne kosa na glavi, iako je toliko puta provocirao, bio arogantan, Mourinho je pokazao svoje drugo lice. Pokazao je da mu nije svejedno. Odlazi iz kluba nakon što je Interu donio trostruku krunu, osvojio je sve, i logično je da ode u potragu za novim izazovima. Zamjerili su mu što nije došao na slavlje nakon osvajanja Lige prvaka, tvrdili su da je time pokazao nepoštovanje prema navijačima, no možda veliki Jose jednostavno ne bi izdržao, možda nije želio da ga cijeli stadion i javnost vide kako plače. Jedno je sigurno, Mourinho će nedostajati Italiji, Interu i Marcu Materazziju, s početka ove priče.
- Koga smo izgubili? Pravog vođu, čovjeka koji bi sve dao za Inter - dodao je Materazzi.


ŽELI 50 MILIJUNA EURA ČIM DOĐE U REAL

Mourinha od Reala navodno dijele milimetri. Britanska internet stranica
Express.co.uk navodi da je Portugalac čelnicima madridskog kluba već iznio svoje želje. Traži 50 milijuna eura za pojačanja i to iz Chelseaja koji je trenirao. Navodno želi zadnjeg veznog Essiena, kao i lijevog bočnog Ashleyja Colea.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • Maya25_1 26.05.2010.

    Ma obožavam ovog Mourinha, i ovaj me video baš ganuo!!! Ma koliko god ga ljudi mrzili zbog arogancije i bahatosti, ČOVJEK ZNA ZNANJE I LEGENDA JE!!!Najbolji trener svih vremena!!! Moj naklon...

  • user_47232 26.05.2010.

    p.s msm da ce se sjajno slagaTi u Realu jer tamo ako iko ima slicnu karizmu i zelju za pobjedom to je C.Ronaldo...mozete pricati sto zelite ali decko igra...eTo0 Tolik0 :))

  • biser001 26.05.2010.

    dvije legende.... bes tuzno:((

Komentiraj...
Vidi sve komentare