To je to što me zanima!

Nije odolio: Najskuplji stoper u povijesti uživa na Jadranu...

Nogometaš Manchester Uniteda Harry Maguire pohvalio se na društvenim mrežama kako na Jadranu puni baterije za novu sezonu i uživa u odmoru sa zaručnicom Fern Hawkins
Vidi originalni članak

Jadranska obala hrvatski je biser svjetskog glasa koji svake godine privlači sve više poznatih faca.

Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama, naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića, Malom Lošinju nije mogao odoljeti veliki Roger Federer, a u Dubrovnik je nakon poraza u finalu Eura rane došao zacijeliti engleski nogometaš Jack Grealish. 

Očito je samo u epitetima pričao svojim suigračima o Lijepoj našoj jer u Hrvatskoj ovih dana boravi i engleski reprezentativac Harry Maguire. Nogometaš Manchester Uniteda pohvalio se na društvenim mrežama kako na Jadranu puni baterije za novu sezonu i uživa u odmoru sa zaručnicom Fern Hawkins.

Nije poznato o kojoj destinaciji je riječ, neki tvrde kako su na otoku Šipanu kod Dubrovnika, ali engleski par očito uživa na našoj obali. Kupaju se u našem bistrom moru i uživaju u hrvatskim specijalitetima.

- Dani u Hrvatskoj - napisao je Maguire, a njegova zaručnica je dodala: Najbolji dani s tobom.

Imaju dvije kćeri Piper Rose i Lillie Saint, no nije poznato jesu li i dječica s njima u Hrvatskoj ili su odmor posvetili samo sebi. 

Inače, Maguire je pod povećalom javnosti stigao prije dvije godine kada ga je United kupio od Leicestera za 90 milijuna eura čime je postao najskuplji stoper u povijesti. Mnogi su ga omalovažavali, govorili da je precijenjen igrač, pravio je nevjerojatne pogreške, no na Euru je ostavio jako dobar dojam i s Engleskom dogurao do finala gdje su u konačnici izgubili od Italije na penale.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Prosječni Rvatina 31.07.2021.

    koji je taj?

  • nohname 31.07.2021.

    Dobrodošao ❤

  • Zvijezda Betlehemska 30.07.2021.

    Bože dragi koje gluposti,svaki čovjek zna loptu udariti nogom neko više neko manje i sada pisati o tome da neki nogometaš ljetuje negdje,stvarno nisko,većinom su ti takozvani slavni ljudi jedva završili osnovnu školu,a da i ne govorimo o kulturi i ponašanju tako da je ovo pisati smiješno i žalosno -

Komentiraj...
Vidi sve komentare