To je to što me zanima!

Nije postavljao uvjete: Ivo Šušak šokiran 'obrazloženjem'

Šušku su zamjerali što je Dinamovac?! Ako odluče da nisam taj, moraju stati iza te odluke?, kazao je nakon pregovora Ivo Šušak
Vidi originalni članak

Premda je stigao u Split na pregorove s Hajdukom, Ivo Šušak nije više u ozbiljnim kombinacijama za slobodno mjesto na Hajdukovoj klupi.

Čini se da su palac dolje okrenuli navijači, koji Šuška percipiraju kao dinamovca.

- Ponosan sam na dosadašnji rad, kao i na to što sam bio pomoćnik jednom od najvećih trenera u povijesti hrvatskog nogometa, Tomislavu Iviću, dok je vodio Dinamo. No ne smatram se ničijim trenerom - rekao je Šušak, razočaran razvojem situacije.

- Nakon razgovora otišao sam iz Splita jer nisam želio stvarati dodatan pritisak - rekao nam je jučer popodne Šušak i dodao:

- Nisam postavljao posebne uvjete, bio sam spreman preuzeti tu časnu i odgovornu dužnost. Hajdukov krug potencijalnih kandidata se sužava, nije nemoguće da ponovno počnu pregovori sa Stankom Mršićem, ali i s Ivanom Katalinićem. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TonkoVrkic 30.10.2010.

    Koja notorna laz i izmisljotina, nigdi, ma bas nigdi necete procitat da smo protiv Suska zato sto je dinamovac, to je jako malo ljudi izjavilo, a to pise po svin novinama kao glavni razlog. I ja sam jutros poslao mail na hajdukovu adresu, mi smo protiv suska jer nema reference za vodit jedan takav klub kao sta je Hajduk, on ko veliki klub navodi dinamo iz tilbisija il odakle vec. I spominje maribor.. Mi zelimo neko jako trenersko ime, ako dodje susak, to bi znacilo jos minimalno polaa godine mucenja.

  • SCHAFFHAUSEN 19 30.10.2010.

    Hočemo Maradonu za trenera

  • jaki77 30.10.2010.

    a gdje su mladi treneri

Komentiraj...
Vidi sve komentare