To je to što me zanima!

Nije Rim za Hrvate: Ančića izbacio Nikolaj Davidenko

Porazom 6-2, 6-2 od ruskog tenisača u drugom kolu Rima, hrvatska kolonija spala je na jedno "slovo". U turniru je ostao još samo Ivo Karlović
Vidi originalni članak

Koliko još posla Mario Ančić ima na putu povratka u sami svjetski vrh, najbolje je pokazao meč 2. kola rimskog turnira iz Masters Serije. Davidenku zemlja je "domaći teren", apsolutno najjača podloga, ali je unatoč tome doista ružno čuti da je Mario uspio uzeti samo četiri gema. Po dva u svakom setu za neočekivano uvjerljiv poraz...
Po dva puta u svakom setu je Mario gubio svoj servis. Davidenko je imao osam šansi i u prosjeku koristio svaku drugu. Dovoljno za laganu pobjedu. Pogotovo kada Ančić ni jednom ne uspije zaprijetiti njegovu servisu - splitskom diplomiranom pravniku u rubrici 'prilike za break' stoji jedna velika nula.
Davidenko je osvojio 80 % poena nakon što je ubacivao prve servise, dok je Mario jedva prešao 50 %. Ukupno je ruski tenisač, četvrti igrač svijeta, osvojio 21 poen više nego Ančić i nakon jednog sata i 11 minuta igre otišao u 3. kolo. Sljedeći protivnik bit će mu pobjednik meča u kojem se sastaju Nicolas Mahut i Tommy Roberedo, a Ančić će se pridružiti Ivanu Ljubičiću i Marinu Čiliću, koji su ispali već prvog dana turnira.

ISPALA I DVA DAVIDA - FERRER I NALBANDIAN
Nicolas Almagro je Nalbandiana iz Rima izbacio u dva seta (6-4, 7-5), a Španjolac Ferrer naletio je na "minu" zvanu Radek Štepanek. Čeh je bio bolji u tri seta, 4-6, 6-2, 6-1.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare