To je to što me zanima!

Nije se cijepio. Zato neće moći igrati na rukometnom Euru...

Knorr se našao na širem spisku s 35 igrača, a s obzirom na uvijek problematičnu poziciju srednjeg vanjskog kod Niijemaca, definitivno je bio u užem izboru za Euro kod Alfreda Gislasona
Vidi originalni članak

Europska rukometna organizacija slijedila je IHF i postavila identične uvjete pa će i na skorašnjem Euru u Mađarskoj i Slovačkoj, kao i na SP-u rukometašica u Španjolskoj, moći igrati samo oni koji su se dvaput cijepili protiv korona virusa.

Iz tog razloga među putnicima na Euro definitivno neće biti Jurija Knorra (21), igrača Löwena i jednog od najvećih talenata u Njemačkoj. Knorr se (još uvijek) ne planira cijepiti budući da je krajem prošle godine prebolio bolest.

- Moram, nažalost, prihvatiti to pravilo. Izabere li me izbornik, neću moći igrati na Euru i žalim zbog toga - rekao je.

Knorr se našao na širem spisku s 35 igrača, a s obzirom na uvijek problematičnu poziciju srednjeg vanjskog kod Nijemaca, definitivno je bio u užem izboru za Euro kod Alfreda Gislasona.

- Ne poričem korona virus. On pogađa starije od mene - kazao je bivši član Mindena i druge momčadi Barcelone.

Unatoč svemu što je postavio IHF, testiranja će biti svaki drugi dan, no za razliku od zadnjih velikih natjecanja rukometaša i rukometašica, više neće biti "balona" te će igrači moći napuštati svoju bazu i hotel. Iako to, na primjeru SP-a rukometašica, i nije baš dobro prošlo...

- Sigurnost nam je glavni prioritet na turniru. Ovime smo osigurali maksimalnu moguću zaštitu svakog pojedinca, a ako se i pojavi zaraženi, njegovi kontakti neće odmah biti isključeni, već ćemo ih prvo testirati u nastojanju da im omogućimo nastavak natjecanja - kazao je glavni tajnik EHF-a Martin Hausleitner.

Ista pravila vrijedit će i za novinare...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • nokia8 16.12.2021.

    Ovo je bas velika ucena.

  • VolbeatDbv 16.12.2021.

    Bravo, podrška!

  • lopovi od 1902 16.12.2021.

    Bravo momak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare