To je to što me zanima!

CR7 ne slavi gol osim ako ga on ne zabije: "Ma jeb*** se!"

Ronaldo nije slavio sa suigračima Baleov gol. U akciji koja je prethodila golu, nije mu uspio pokušaj 'škaricama'. Kasnije su mu zviždali pa im je odgovorio uvredama
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo ima problem. Zapravo dva. Prvi je to što je zaljubljen u svoj lik i djelo i to pokazuje tako da ne slavi golove sa suigračima kao onaj Balea protiv Levantea, jer eto, njemu prije tog gola nije uspio pokušaj "škaricama".

Vine

Drugi problem su zahtjevni navijači Real Madrida na čije zvižduke Portugalac odgovara - uvredama. Počelo je na utakmici protiv Schalkea kad su Nijemci umalo šokirali Madrid i izbacili Real iz Lige prvaka. Tada je Iker Casillas pozvao Ronalda da se vrati na centar i pozdravi navijače koji su zviždali svojim ljubimcima.

Zvižduci su se ponovili i protiv Levantea . Ovoga puta Ronaldo je dostojno istrpio negodovanje Bernabeua, a potom su ga kamere uhvatile u trenutku dok je izgovarao:

- Jeb*** se.

Realovi navijači brzo su zaboravili što je Ronaldo napravio za klub. A Portugalac je kratkog fitilja. Poznato je koliko je zaljubljen u sebe. To je pokazao i protiv Levantea. Oba gola zabio je Gareth Bale. Kod prvog, Ronaldo je pokušao "škaricama", a u nastavku akcije Bale je pospremio loptu za vodstvo. Umjesto da proslavi gol sa suigračima, Ronaldo je bio razočaran što on nije zabio pa mu se nije slavilo.

Nije mu to prvi put da Ronaldo ne slavi golove sa suigračima. Prošlogodišnje finale Lige prvaka. U trećoj minuti sudačke nadoknade kod 1-0 za Atletico, Luka Modrić je ubacio iz kornera, a Sergio Ramos zabio glavom za 1-1. Bio je to spasonosni gol nakon kojeg je Real došao do povijesne Decime. No Ronaldo nije slavio s Ramosom i cijelom momčadi. No zato je slavio pri samom kraju utakmice, kad je zabio nebitni penal za 4-1 pobjedu Reala. E to je proslavio. U svom stilu.

Reuters/Pixsell
Idi na 24sata

Komentari 166

  • zeleos 17.03.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mravuj123 17.03.2015.

    svi ovi komentari na portalu kojima se pljuje ronaldo i real ne znace nista kad dolaze od male djecice koja navijaju za barcelonu i drk*ju na messija.....barcelona na ovom portalu ima izraziti iskompleksirane navijace koji nemaju pojma i nogometu a tu se prave pametni i vrijedaju ronalda umijesto da mu se dive na onom sto je postigao,a vidim da ima i novinara koji nikako nisu objektivni i samo cekaju priliku da popljuju real i ronalda....stvarno zalosno

  • 17.03.2015.

    žalosno za ronalda, stvarno, neznam kako netko može reć da je on najbolji igrač svijeta, dobar je igrač i sve to, ali ako malo pogledate utakmice, on ne radi baš previše ništa, stoji i čeka loptu da bi zabio, ne stvara taj prostor koji stvara messi, ne stvara tu ljepotu igre, ne može asistirat ko messi, ne može se jednim potezom rješit 3 igrača ko messi itd... još i toliko umišljen i sve ostalo, po meni je grijeh uspoređivat njega sa jednim čarobnjakom kao što je messi

Komentiraj...
Vidi sve komentare