To je to što me zanima!

Nije sve u lovi, ili ipak je? CR je novim zahtjevom šokirao sve!

Nakon najave španjolskih vlasti o pripremanju novog zakona o povećanju poreza na prihode igrača, Ronaldo je zatražio da sav novac od prodaje dresova ide njemu...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo nakon utakmice protiv Granade nije slavio golove. Nakon susreta rekao je da je nesretan. Počela su nagađanja što to muči Ronalda. Sam igrač je odbio glasine kako je riječ o novcu. Real mu je svejedno pripremio podebljani ugovor prema kojem bi trebao zarađivati šest milijuna eura više.

No to Portugalcu nije dovoljno. Zatražio je od kluba da mu prepusti sva prava prodaje dresova, majica, suvenira... Dosad se novac od toga dijelio u omjeru 60-40 za Ronalda. No kako su španjolske vlasti pripremile novi zakon o povećanju poreza na prihode nogometaša, CR sad želi da sve ide njemu. 

Predsjednik Reala Florentino Perez bio je šokiran zahtjevom Cristiana Ronalda. U klubu će zahtjev Ronalda za još više novca vrlo vjerojatno glatko odbiti. 

Idi na 24sata

Komentari 188

  • AntonijoJosipovic 05.11.2012.

    Aj ne serite. Mozete mu Ku*ac pusit samo,ma nemozete ni to :*

  • OvajNe 04.10.2012.

    Odakle li vadite ove gluposti, da vam Messi ne salje??

  • zajebancijaiakcijabezplana 26.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare