To je to što me zanima!

Nije tako skupo: Daj 150.000 eura i možeš igrati NLB ligu...

Momčad koja to plati ne baca novac nego ostaje na nuli kad se obračunaju svi troškovi putovanja i smještaja koje plaća liga, rekao je glavni menadžer NLB lige
Vidi originalni članak

Glavni menadžer regionalne košarkaške NLB lige Roman Lisac potvrdio je kako je službena cijena pozivnice 150.000 eura.

- Ne znam hoće li zainteresirani klubovi imati toliko novca, no wild-card jednostavno već godinama toliko stoji. Prethodnih su ga sezona bez problema plaćali Cedevita, Zagreb i Igokea - rekao je Lisac i napomenuo:

- Momčad koja to plati ne baca novac nego ostaje na nuli kad se obračunaju svi troškovi putovanja i smještaja koje plaća liga.

Jedini je problem što u ovom trenutku ima više zainteresiranih klubova nego pozivnica.Sigurno će biti licitacija te će cijena nastupa u NLB ligi biti i mnogo veća od 150.000.

Od hrvatskih klubova najzainteresiraniji za pozivnicu je Zadar, koji je zbog posljednjeg mjesta na tablici izgubio izravni plasman za sljedeću sezonu NLB lige. Split i ostali klubovi iz hrvatskeu A1 lige u ovom trenutku jednostavno nemaju toliko novca, ali ni kvalitetu momčadi da bi bili konkurentni u NLB-u.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Pepe Reina 21.03.2011.

    nlb ligu od naši trebaju igrat samo Cedevita i Zagreb, Cibona,Zadar i Split trebaju igrat A-1 ligu dok ne saniraju dugove.

  • cobervu 20.03.2011.

    cista glupost ti pozivi.ispada da se prvenstvo igralo bezveze jer poslednji moze dobiti pozivnicu pa cemu onda sve to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare