To je to što me zanima!

Nije ucjenjivao, ali jest priznao da je korišten njegov mobitel?!

Došao nam je čovjek s torbom Louis Vuitton i rekao da ima vrući Valbuenin video. Rekao sam mu da prestane govoriti, ali on je nastavio, rekao je sucu Benzema...
Vidi originalni članak

Afera oko ucjenjivanja Mathieua Valbuene zbog snimke seksa od strane Karima Benzeme ne prestaje puniti novinske stupce u Francuskoj. Le Monde je u srijedu objavio transkript Benzemina razgovora sa sucem na saslušanju, prenosi Goal.

- Nisam sudjelovao u ucjeni, sve je to jedan veliki nesporazum. On je moj prijatelj, igrao sam s njim u reprezentaciji. Želim s njim razgovarati i čuti što misli - rekao je Benzema, pa zaprepastio odgovorom na pitanje je li njegov broj mobitela s kojeg su poslane prijetnje nogometašu Lyona:

- Moram pogledati, ne znam napamet broj svog mobitela, ali mislim da je moj. Koristim ga samo ja.

Sporni video pojavio se negdje oko utakmice Francuske i Armenije tijekom ručka s prijateljem Karimom Zenatijem.

- Došao nam je čovjek s torbom Louis Vuitton i rekao da ima vrući Valbuenin video. Rekao sam mu da prestane govoriti, ali on je nastavio. Poznavao je Zenatija. To je jedini trenutak kad sam vidio tog čovjeka - rekao je Benzema i dodao:

- S Benzemom sam razgovarao o snimci dva dana uoči utakmice protiv Armenije. Bio je posramljen i i pitao što žele od njega. Rekao sam mu da ne znam, na što je on odvratio da će razgovarati s odvjetnikom i otići na policiju.

Iako su Benzema i Zenati u razgovoru dali naznake da bi napadač Reala mogao imati prste u ucjeni Valbuene, on je sam rekao kako je to bila šala, da Valbuenu vidi kao prijatelja te da je razočaran ovim događajima.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • leolee11 02.12.2015.

    kako ga mrzim a jel on iz isilovi zemalja fuj ...

  • strmi007 02.12.2015.

    Zbog love nije to radio,valjda?jer ima je i viška

  • robicasvor 02.12.2015.

    poznavao je Zenatija, ali je to jedini put da ga je vidio, hahha pa ko tu koga i ovo za broj mobitela, bistar ko 3 mutna

Komentiraj...
Vidi sve komentare