To je to što me zanima!

Nije vidio majku tri godine pa briznuo u plač kao malo dijete

U potrazi za životnim snom, Silva je tri godine bio bez majke. Tri pune godine nije vidio osobu koja je najviše vjerovala u njega. A kada su čelnici Miamija čuli za to, u suradnji s NBA ligom priredili su mu iznenađenje
Vidi originalni članak

Košarkaš Miami Heata Chris Silva (23) postao je dio momčadi koja ove sezone igra iznad očekivanja. Mladi Gabonac napustio je rodnu zemlju sa samo 16 godina kada je krenuo loviti američki san - zaigrati u NBA ligi.

Ove godine konačno je i uspio nakon što ga je potpisala momčad s Floride. Iako je za sada još uvijek rotacijski igrač, koji u 25 utakmica ove sezone ima prosjek od 9,5 minuta po susretu uz 3,8 poena i 3,6 skokova, pred krilnim centrom tek je velika karijera. Uz nadu da će ga zaobići ozljede.

I u potrazi za životnim snom, Silva je tri godine bio bez majke. Tri pune godine nije vidio osobu koja je najviše vjerovala u njega. A kada su čelnici Miamija čuli za to, u suradnji s NBA ligom priredili su mu iznenađenje kakvom se nije mogao nadati ni u snu.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Njegovoj majci omogućili su da dođe do Floride u posjet svojem sinu, a njegova reakcija govori više od tisuću riječi. Nije mogao suzdržati suze pa je briznuo u plač, a nakon dirljive scene zahvalio je svima koji su sudjelovali u tome.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 28.12.2019.

    dirljivo, miami je ove sezone jaka momčad

  • pero trta 28.12.2019.

    Jako dirljivo, ovakvu facu ja napravim svakog desetog u mjesecu kada je plaća, oprostite evo mi suza suzu stiže

  • 28.12.2019.

    This is why they play.I love this game!

Komentiraj...
Vidi sve komentare