To je to što me zanima!

Nije vjerovao u pobjedu: Ovo je najveći dan u našem sportu

Imamo zlato, imamo srebro, imamo četvoricu među 30. Idemo doma, rekao je presretni 24-godišnji Zrnčić-Dim koji je ostvario svoje četvrto postolje u karijeri
Vidi originalni članak

Nakon padova, eto malo i uspjeha za mene, prezadovoljan je bio Natko Zrnčić Dim nakon drugog mjesta u superkombinaciji.

- Imamo zlato, imamo srebro, imamo četvoricu među 30. Idemo doma - rekao je presretni 24-godišnjak koji ima ukupno četiri postolja u karijeri.

Dosta emotivno proživio je svoj najbolji rezultat u Svjetskom kupu.

- Ma obojica smo plakali na postolju. Taj dan ću dugo pamtiti - rekao je Natko koji je potom proanalizirao svoj nastup:

- Drago mi je da sam u spustaškoj vožnji sve dobro napravio. Možda se moglo i brže. Sve sam dobro posložio i bilo je sjajno. Bilo je dosta treme, ali sam se jako dobro koncentrirao. Ide mi dobro slalom i znao sam da će biti dobro. To je stvarno fenomenalno za naše skijanje - rekao je Natko, koji je za Ivicom zaostao 51 stotinku.

Kostelić je otišao korak dalje.

- Ovo ne samo da je najveći dan u hrvatskom skijanju, ovo je najveći dan u našem sportu - izjavio je prvi svjetski skijaš, koji je otkrio da nije vjerovao da će pobijediti:

- Dvije i pol sekunde je dosta za nadoknaditi u slalomu. Bio sam jako razočaran. Ali drago mi je što je sve sjajno ispalo. Perfektno!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dario Vupora 02.02.2011.

    ivica se je probio do najbolje s nicega nisu imali za skije vjezbali su skijanje skokovima u rijeku i onda ce netko stati pa dajte molim vas tko to jos mozeosim ivice...svaka cast i natku ali ivica j eipak legenda.

  • Dario Vupora 02.02.2011.

    ivica car...ja mislim da ce ivica drugu godinu biti jos bolji a natko da ce za godinu dvije biti ko ivica samo kad mu se jednom poklopi dobar slalom da dobije dobar startni broj bit ce među 15 najbolji slalomaša....se slazete.

  • biatlon2 31.01.2011.

    Na svjetskom juniorskom prvenstvu Filip Zubčić 29. u slalomu u konkurenciji 162. Ako se gleda samo 1993.godište tu je osvoji 5 mjesto. polagano stiže još jedan kvalitetan skijaš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare