To je to što me zanima!

Doživio Duduovu sudbinu: Krvnički mu je polomio zglob!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nije bilo zle namjere. Nisam ljut na njega, rekao je Marcelo Sarmiento kojemu je nakon neopreznog starta suparnik krvnički startao u nogu i polomio mu zglob
Vidi originalni članak

Ako ste mislili da ste vidjeli sve Eduardovim lomom zgloba, prevarili ste se. Stravična scena dogodila u nedjelju na utakmici prve argentinske lige između Union de Santa Fea i Newell's Old Boysa koja bi mjesto komotno našla i u nekom horor filmu.

Marcelo Sarmiento bio je 'sreće' kao i Dudu 2008. kad je krvnik Martin Taylor odlučio da Brazilac više neće biti među najboljima u Arsenalu.

Igrač Uniona teško je nastradao u jednom duelu s Fabianom Munozom koji je zakasnio u jednom startu i nagazio Sarmientu na zglob. Iako se isprva prizor nije činio toliko stravičnim uslijedila je scena koja bi mogla uznemiriti one slabog želuca.

Ridajući od boli Sarmiento je nemoćno gledao kako mu zglob nekontrolirano 'pleše'.

Sarmiento nakon što je zbrinut u bolnici oprostio je svom krvniku.

- Nije bilo zle namjere. Nisam ljut na njega. Htio sam popričati s njim nakon utakmice, a nakon što sam ga vidio uplakanog shvatio sam da nije bilo namjerno. Kad sam ga vidio shrvanog bilo mi je lakše i utješio sam ga - rekao je dobrodušni Sarmiento.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Man_Utd_Forever 09.11.2011.

    stvarno nije bilio namjere...oboje su isli na loptu...zelim mu brz povratak na teren...

  • FaloutBoy 09.11.2011.

    ovo nije uopce slicno Eduardu ovo je visa sila pa on je sa spicom polomio ovom drugom nogu to je taj djelic sekunde di se ne stigne reagirati

  • Furioso244 09.11.2011.

    Ovo nema veze s Eduardom, jer ovaj start je bio apsolutno nenamjeran.. A onaj Martyn Taylor, ona životinja nadam se da je već završio karijeru, jer ako nije onda neka mu je netko poput Gattusa ili Joeya Bartona završi, jer drugo nije ni zaslužio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare