To je to što me zanima!

Nije zaboravljen: HNS čestitao 32. rođendan Nikoli Kaliniću...

Sretan rođendan želimo hrvatskom napadaču Nikoli Kaliniću - uz puno zdravlja, sreće i uspjeha!, napisali su iz HNS-a, a komentari su uglavnom negativni. Upućeni Solinjaninu, dakako. "Bolna leđa" se ne zaboravljaju
Vidi originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić proslavio je u nedjelju svoj 32. rođendan. Nema baš razloga za veselje, u karijeri nikako da mu krene, još od onog neslavnog odlaska sa Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. Znamo što je bilo, boljela su Kalinića leđa, odnosno ponos.

Ipak, HNS ga nije zaboravio. Čak 42 nastupa i 15 golova za reprezentaciju ne zaboravljaju se tek tako. Čestitali su mu iz HNS-a preko službenog Twittera rođendan. Tko zna, možda je pomirenje Kalinića i izbornika na pomolu...

- Sretan rođendan želimo hrvatskom napadaču Nikoli Kaliniću - uz puno zdravlja, sreće i uspjeha! - a komentari su uglavnom negativni. Upućeni Solinjaninu, dakako.

Kaliniću nije lako, još uvijek je igrač Atletico Madrida na posudbi u Romi, a niti jedan od nabrojanih klubova ne želi ga u svojim redovima. Ove sezone odigrao je samo sedam utakmica, skupio tek 200 minuta i to nije ono što ga zadovoljava. Atletico bi ga mogao poslati na posudbu u Newcastle, kako javljaju otočki mediji.

Nikola je zadnji gol u klupskom nogometu zabio prije gotovo godinu dana, 16. siječnja prošle godine na domaćem terenu protiv Sant Andreua u drugom kolu španjolskog kupa.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • petro3338 06.01.2020.

    Nikola je morao sjest na klupu od iznenađenja

  • Exterminator 06.01.2020.

    A Kobilinda ode u zaborav tzccccc

  • Samarsa 06.01.2020.

    Krizobolja sve veca ,a godine idu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare