To je to što me zanima!

Nijemac bijesan nakon poraza od Arsenala: Nadigrala nas je momčad koja uopće ne igra LP

Mentalno uopće nismo bili u utakmici što nije ni čudno budući da velik broj igrača razmišlja o odlasku iz kluba. Ne možemo se nadati ničemu drugom dok je takva situacija u klubu, rekao je Thomas Tuchel
Vidi originalni članak

Chelsea ne izgleda dobro uoči nove sezone. Nakon promjene vlasničke strukture, klub su u besplatnim transferima napustili Christensen (Barcelona) i Rudiger (Real Madrid), dok je Romelu Lukaku poslan na posudbu (Inter). S druge strane stigli su Sterling i Koulibaly, no 'plavcima' također prijeti odlazak španjolskih veterana Azpilicuete i Alonsa, koje Xavi u Barceloni želi pod svaku cijenu. 

Pa je tako obrana Chelseaja u prijateljskom susretu s Arsenalom, s desna na lijevo, izgledala ovako: James - Chalobah - Silva - Emerson. I to je bila katastrofa. Razigrani 'topnici' s Gabrielom Jesusom u vrhu napada, Odegaardom iza njegovih leđa te Martinellijem i Sakom na krilima radili su ogromne probleme neuigranoj obrani 'plavaca'.  

Na koncu je Mendy četiri puta vadio loptu iz mreže, a Thomas Tuchel bio je bijesan nakon utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO Barceloni prijateljski El Clasico: Lewa debitirao, Rapinha zabio golčinu, Busquets oštro na Luku

- Ne pamtim kad sam zadnji put izgubio dvije utakmice zaredom na pripremama. Te utakmice su mi jako bitne jer ih smatram važnima za atmosferu, osjećaj, uigranost i samopouzdanje momčadi. Mentalno uopće nismo bili u utakmici što nije ni čudno budući da velik broj igrača razmišlja o odlasku iz kluba - rekao je Tuchel i nastavio:

- Ne možemo se nadati ničemu drugom dok je takva situacija u klubu. Zašto bi se išta promijenilo s istim igračima u momčadi? Svi u klubu se moramo skupiti i pokušati nešto promijeniti jer trenutačno nije dobro. Jedina svijetla točka bio je Kalidou Koulibaly koji je odigrao bez greške. Nadigrala nas je momčad koja uopće ne igra Ligu prvaka.

INTERVJU UOČI EL CLASICA VIDEO Modrić izazvao delirij u Los Angelesu i otkrio kako čuva formu: 'Tu moraš biti spreman'

Pogledajte sve golove s utakmice Chelsea - Arsenal (0-4) OVDJE.

Novu sezonu Premiershipa, Chelsea otvara 6. kolovoza protiv Evertona, koju vodi legenda 'plavaca' Frank Lampard.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Space Burek 24.07.2022.

    Nešto se loše kuha u Chelseau... Christiansen i Rudiger otišli besplatno a Christiansen je vjerojatno dobio i manju plaću nego što je imao, Alonso i Azpi su pred odlaskom... sa Leedsom su sve dogovoroili oko Rapinha pa im je i on rekao ne... slična stvar bi mogla biti sa Koundeom. Liga im još malo počinje i imaju najteži raspored u prvih 6-7 kola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare