To je to što me zanima!

Nijemci je prisvojili: Dinamova himna postala je Stuttgartova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Begbie Boys su očito veliki fanovi Pips, Chips & Videoclips jer su odlučili uzeti melodiju himne 'modrih' 'Dinamo ja volim' te su preko nje stavili tekst na njemačkom
Vidi originalni članak

Stuttgartu i njegovim navijačima malo tko bi dosad pridavao značajniju pažnju, no njemački bend Begbie Boys pobrinuo se da izazove reakciju u Hrvatskoj, pretežito kod navijača Dinama.

Razlog tome je njihova nova navijačka pjesma Unser Revier, koja i nije tako nova. Napjev s početka pjesme odnekud vam zvuči poznato, no umjesto 'popevke sam slagal i rožice bral', čujete pjevanje na njemačkom.

Da, Begbie Boys su očito veliki fanovi Pips, Chips & Videoclips jer su odlučili uzeti melodiju himne 'modrih' 'Dinamo ja volim' te su preko nje stavili tekst na njemačkom. Pjesmu su brzo prigrlili navijači Stuttgarta, a u komentarima na videu vidljivo je da Dinamovi navijači i nisu baš presretni što čuju svoju himnu u njemačkoj verziji.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • ntnk 24sata 13.02.2014.

    Pipsi uzeli gutu za autorska prava potez vrijedan naklona,jedno je ljubav ali poso je poso

  • nofatchicks 13.02.2014.

    Torcidas sam od malih nogu,ali moram priznati da su BBB najbolji navijaci na ovim prostorima,vise vole svoj klub,imaju bolje koreografije i navijanje.Tocka

  • Hary_1 13.02.2014.

    Mogao bi tu Mamić nekaj inkasirati za autorska prava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare