To je to što me zanima!

Nijemci polufinalisti, Talijani u iščekivanju 'francuske kuhinje'

Nijemci su remijem s Austrijom (1-1) osigurali polufinale Europskog U21 prvenstva, dok su Danci ostali 'kratki' za gol i ispali iz poretka najboljih drugih gdje Italija čeka susret Francuske i Rumunjske za prolaz dalje
Vidi originalni članak

U posljednjem kolu skupine B u nedjelju su mladi nogometaši Njemačke protiv Austrije odigrali 1-1, te su kao pobjednici skupine prošli u polufinale Eura.

Danska je dobila Srbiju sa 2-0, ali to joj nije bilo dovoljno da ostane u utrci za polufinale, ostali su 'kratki' za gol jer su oni imali gol razliku +2, a Talijani +3, dok bi u slučaju izjednačenja gol razlike prošla Danska zbog više zabijenih golova. Tako je Italija ostala vodeća u poretku drugoplasiranih momčadi, dok su Srbi s gol razlikom 1:10 završili kao posljednji u svojoj skupini.

Njemačka je natjecanje u skupini završila sa 7 bodova, druga je Danska sa 6, Austrija ima 4, a Srbija je bez bodova. Zasad su sigurna dva polufinalista Eura U21, a to su Španjolska i Njemačka.

U ponedjeljak u posljednjem kolu skupine C sastaju se Hrvatska - Engleska, te Francuska - Rumunjska. Susret Hrvatske i Engleske nema natjecateljski značaj, dok Francuska i Rumunjska, koje imaju po šest bodova, mogu obje proći dalje ako remiziraju. U mlađim reprezentativnim selekcijama već smo viđali takve utakmice u kojima je objema momčadima za prolaz trebao bod te je u mnogo slučajeva utakmica na kraju završavala upravo neriješenim ishodom. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • KristijanCro 24.06.2019.

    Rumunji prolaze i uz poraz do dva razlike

  • KristijanCro 24.06.2019.

    Rumunjska prolazi dalje i uz poraz do dva razlike...kao najbolja druga

  • 24.06.2019.

    Ja da sam Francuz ili Rumunj igrao bi 0:0...zašto da se netko ozljedi, a kasnije ako se nađu u finalu, neka pobjedi bolji...svi bi to učinili, ali znam da će ih svi pljuvat nakon utakmice...ali ako su pametni, ništa ništa i boli ih kiki

Komentiraj...
Vidi sve komentare