To je to što me zanima!

'Nijemci su mi se zahvaljivali jer sam ozlijedio M. Ballacka'

Ironična stvar cijele priče je što su mi neki njemački nogometaši zahvalili. (Ballack) nije baš bio najomiljeniji u reprezentaciji, rekao je Kevin-Prince Boateng, koji je teško ozlijedio Ballacka
Vidi originalni članak

Nakon što je Michael Ballack propustio Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, njemački reprezentativci su mi se zahvalili, tvrdi nogometaš Milana Kevin-Prince Boateng, koji je prekršajem "eliminirao" Ballacka sa SP-a.

Zvijezda AC Milana otkrila je to u svojoj autobiografiji gdje je objasnila detalje povijesti koju ima s Michaelom Ballackom i koja se javila nakon finala FA Cupa 2010. godine.

I dok je većina bila zabrinuta zbog izostanka ubojitog Michaela Ballacka sa SP-a, Boateng je dobio pozitivne poruke nekih njemačkih nogometaša.

- Ironična stvar cijele priče je što su mi neki njemački nogometaši zahvalili. (Ballack) nije baš bio najomiljeniji u reprezentaciji. Nitko nije bio sretan što će propustiti SP, i ja sam bio jedan od njih, ali neki su mislili kako će bez njega još bolje igrati - tvrdi Boateng.

Boateng se prisjetio i ranijih okršaja s Ballackom.

- Opalio mi je šamar tijekom utakmice (finala FA Cupa). Sudac Chris Foy to nije vidio. U sljedećih par dana ljudi su govorili da sam namjerno napravio prekršaj i da sam ga namjerno ozlijedio kako bi propustio SP. Oni su svi glupi i nikad nisu igrali nogomet - napisao je Ganac u knjizi.

- U skoro svakoj utakmici postoje prekršaji te vrste. U takvim situacijama ne razmišljaš o Svjetskom prvenstvu... On je otišao s travnjaka, ja sam dobio žuti karton. Za mene je tu priča završena.

No nije to bio prvi njihov okršaj. Prvi se dogodio dok je 18-godišnji Boateng igrao za Herthu Berlin, a Ballack je bio član Bayerna.

- Imao sam 18 godina kada sam se prvi put susreo s njim. Tijekom našeg prvog susreta u Bundesligi imali smo nezgodnu situaciju. Ballack mi je stao na stopalo i rekao: "Ušuti, što misliš tko si ti?", a ja sam mu odgovorio: "Ma što ti misliš tko si ti??".

- Ja sam zvijezda - odgovorio je napadač Bayerna na što mu je Boateng odgovorio:

- E, pa čak i zvijezde padaju.

Boateng je dodao kako je primao prijetnje smrću nakon kobne ozljede. Ballack tvrdi kako mu se Boateng nikad nije ispričao, a veznjak Milana to sve opovrgava. Kevin-Prince kaže kako se momentalno ispričao bivšem kapetanu njemačke reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pobotchnick Leeyoobo 18.02.2016.

    švaba

  • strmi007 17.02.2016.

    laži

  • rvp444 17.02.2016.

    pise se njemci, a nijemci ne mogu pricat

Komentiraj...
Vidi sve komentare