To je to što me zanima!

Nijemci tvrde da nisu zvali Balek da nastupa za njih

Balek je ogorčena jer nije dobila državnu nagradu Franjo Bučar, a njeni kolege jesu. Navodno je rekla da bi u Londonu mogla nastupiti za Nijemce
Vidi originalni članak

Antonija Balek, dvostruka osvajačica zlatne medalje na Paraolimpijskim igrama navodno je izjavila u petak kako je dobila poziv da nastupa za njemačku paraolimpijsku reprezentaciju na sljedećim igrama u Londonu. Balek je ogorčena što nije dobila državnu nagradu Franjo Bučar, a koju su dobili njene kolege zlatni paraolimpijac Darko Kralj i srebrni Branimir Budetić. Sportski direktor Njemačkog sportskog saveza invalidnih osoba, Frank-Thomas Hartleb, rekao nam je da oni Antoniju Balek nisu zvali da nastupa za Njemačku. Kaže kako je ne bi zvali, dok se ne riješe optužbe u Hrvatskoj, no tvrdi da je moguće da ju je zvao neki od 4000 njemačkih klubova.
Antoniju Balek istražuje Hrvatski paraolimpijski odbor zbog proturječnih izjava koje je dala medijima nakon povratka s Paraolimpijskih igara i suspendirana je.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • toya 19.10.2008.

    Umjesto da se pokrije po ušima i šuti, ona još traži nagradu.Kaj ne kuži da je još i dobro prošla zbog laži i varanja.Ja bi ju zatvorila na par mjeseci da se ohladi.

  • Pichlyk 18.10.2008.

    kako ju više nije sram toliko lagat...? Ta laže čim zine... prestrašno

  • marina_an_st 18.10.2008.

    jedna od rijeci koji bi je opisali je i zavist. Nema ona sportskog duha u sebi. Umjesto da se raduje za svoje kolege koji su dobili medalju, kao sto se cijela hrvatska radovala kada je ona uspjela, ona se pita sto ona nije jedna od njih. nek budne sretna da mi obicni ljudi uopce komentiramo i zapazamo njen blam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare