To je to što me zanima!

Nijemci u problemima, sedam reprezentativaca ima gripu...

Iako Löw kaže da nije ništa strašno, njemački mediji otkrili su da je sedam igrača bolesno te da sigurno neće biti potpuno spremni za utakmicu s Francuskom...
Vidi originalni članak

Nijemcima nije baš najbolje, izbornik reprezentacije Joachim Löw potvrdio je da njih sedmorica ima gripu i da možda neće biti potpuno spremni za četvrtfinalni susret protiv Francuske u petak u 18 sati.

Nije želio reći o kome se radi, ali krivi brojna putovanja i promjenu klime za takav razvoj situacije.

- Nije sve baš tako crno, ne bih želio dramatizirati - kaže Löw, kojeg njemački mediji žestoko kritiziraju zbog igre.

Naime, prije četiri godine Njemačka je s mladim uzdanicama djelovala moćno, da bi ih na putu do finala spriječio kasniji prvak - Španjolska. Problem je što se Löw baš tada odlučio igrati povučeno i tako "ugušio" ono što je Nijemce krasilo kroz prvenstvo u Južnoj Africi - kreativnost i efikasnost.

Potom se nešto promijenilo na lošije pa je Njemačka igrom potpuno razočarala na Europskom prvenstvu 2012. godine, kada ih je u polufinalu deklasirala Italija, ista ona reprezentacija koju je Španjolska u polufinalu razmontirala 4-0.

Loša igra se nastavila, ali Nijemci su protiv Portugala pokazali dašak onoga iz prošlosti te slavili sa 4-0, ali 2-2 protiv Gane, 1-0 protiv Sjedinjenih Američkih Država i 2-1 (nakon produžetaka) protiv Alžira djelovali su razočaravajuće, prvenstveno zbog prikazane igre. Tako da, ne bi čudilo da je sve ovo s gripom samo alibi ili zavaravanje opasnih Francuza.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dadoni-mo 04.07.2014.

    veceras svabe igraju s protivnikom po mjeri, ovo sto su dosad pokazali (osim 1. utakmice sa Portugalom) nije dovoljno za konkurenta za finale, 1 finalista se zna i prije otvaranja SP-a(nazalost) ja mislim da je pep guardiola zarazio i njemacku repku svojom laznom 9-om i evo sta se desava jedva do 1/4 finala, s druge strane vjecno sretna francuska. Moj favorit za veceras je vjecno sretna francuska.

  • zokinjo 04.07.2014.

    Njemačka već pakira kofere za doma, a turisti za Jadran:-)

  • dinošestak 04.07.2014.

    7 igraca imaju gripu francuzima ce bit lako

Komentiraj...
Vidi sve komentare