To je to što me zanima!

"Nikad me tata nije tjerao na skijanje, a koljeno još nije ok"

Na tradicionalnom druženju s obožavateljima u šoping centru West Gate, Ivica je pričao o svom zdravstvenom stanju, povratku skijanju i stizanju Marcela Hirschera
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić u ponedjeljak se družio s obožavateljima u šoping centru West Gate. Ne zna hoće li mu koljeno biti spremno za napore u Kranjskoj Gori za dva tjedna.

- Hirscher je u dobroj formi i sigurno je da će doći u Kranjsku Goru po dosta bodova. Nisam očekivao da će zadržati sjajnu formu ovako dugo. Mogu mu čestitati. Vozi dvije discipline i odličan je u tome - počeo je Ivica koji se oporavlja od operacije koljena.

- Moje koljeno još nije spremno za vrhunske nastupe, ništa ne mogu obećati do dva, tri dana prije Kranjske Gore. Mogu nadoknaditi Hirscherovu prednost, ali uvjet za to bit će da je koljeno maksimalno spremno - kaže Kostelić. 

U srijedu putuje u Innerkrems. U četvrtak ili petak bi već trebao biti na snijegu.

- Zadovoljan sam dosadašnjim tijekom rehabilitacije, ali teško je predvidjeti u kakvom će stanju biti koljeno - rekao je Ivica koji je obožavateljima odgovarao na brojna pitanja. 

U West Gateu je bio i boksač Stjepan Božić s djetetom koji je Ivicu pitao otkud mu volja za povratak nakon svih silnih operacija.

- To volim i želim. Nema nikakve prisile da se vratim. Tata me nikad nije tjerao na skijanje, a da postoji ikakva prisila, vjerojatno bih brzo odustao - rekao je Ivica i usporedio svoj put sa sestrom Janicom.

- Janica je do 24. godine postigla sve svoje pobjede, a kod mene je situacija drukčija. Ja sam tek nakon 25. godine počeo ostvarivati svoje rezultate - rekao je Kostelić.

- Teško će mi jednog dana biti reći zbogom skijanju jer sam u tom sportu 25 godina. Svakom sportašu je teško izaći iz matičnog sporta - završio je Ivica.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • agronom007 28.02.2012.

    Konju jedan Ivek je još uvjek na oporavku a za tvoju iformaciju već ima jedan kristalni globus a još od prošle sezone 3 a kolkoih ti imaš...

  • copmaister10 28.02.2012.

    ivice nema veze ako i ne odvozis nijednuutrku do kraja sezone ti ces uvijek biti ponos nase nacije!

  • NikolaCro17 28.02.2012.

    ne kužim zašto natka treniraju da vozi sve discipline,zašto ga ne treniraju npr samo za brze discipline pa neka tu osvoji puno bodova,slalom ima dobar već,ovako sve trenira i ne napreduje u nijednoj disciplini...

Komentiraj...
Vidi sve komentare