To je to što me zanima!

Nikako na zelenu granu: Vlašiću tek mrvice u slavlju West Hama

Otkako je bio izravni krivac za poraz od Leedsa 3-2, David Moyes mu ukazuje vrlo malo povjerenja. Nastavljaju se teška vremena za Niksija, koji je nesumnjivo kapacitet za više od igrača s klupe
Vidi originalni članak

Nogometaši West Ham Uniteda pobijedili su Wolverhampton 1-0 (0-0) na Olimpijskom stadionu u Londonu te privremeno zasjeli na peto mjesto ljestvice Premier lige.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Do pobjedničkog pogotka West Ham je stigao u 59. minuti, a strijelac je bio Čeh Tomaš Souček na ubačaj Michaila Antonia.

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić je ušao u igru samo kao taktička zamjena u prvoj minuti sučevog dodatka zamijenivši Antonia. Nastavljaju se teška vremena za Niksija, koji je nesumnjivo kapacitet za više od statusa zamjene i igrača s klupe, no za sada nikako da se oslobodi pritiska.

Otkako je bio izravni krivac za poraz od Leedsa 3-2, David Moyes mu ukazuje vrlo malo povjerenja. Je li razlog da mu barem nekako makne pritisak s ramena ili zbog mogućnosti da se ponovno nije snašao u engleskom nogometu teško je reći.

Činjenica jest da je Vlašić tehnički vrlo potkovan igrač, koji je jak na nogama i vrlo kreativan prema naprijed što bi eventualno dalo naslutiti kako mu stil igre engleske lige nije sjeo najbolje.

POGLEDAJTE SITUACIJU VIDEO Težak kiks Vlašića: Leeds slavio nakon njegove greške, Moyes ga izvadio uz zvižduke

No, radnik kakav je, nema sumnje da će pronaći način kako povećati razinu izvedbi pa makar to značilo promijeniti sredinu bilo odlaskom na posudbu ili trajnim preseljenjem. La Liga bi mu, primjerice, sjela kao naručena gdje bi imao više prostora za kreaciju. Kao i Bundesliga.

A s druge strane, postoji mogućnost da proces prilagodbe na engleski nogomet kod njega traje nešto duže. Jedno je sigurno, bilo u West Hamu ili negdje drugdje, Vlašić će u konačnici pokazati sav raskoš kvalitete. Takav je najpotrebniji Hrvatskoj i izborniku Zlatku Daliću.

West Ham je 13. pobjedom u sezoni došao do 45 bodova i privremeno zasjeo na peto mjesto s istim brojem bodova kao i šestoplasirani Arsenal, ali 'topnici' imaju tri utakmice manje. Wolverhampton je sa 40 bodova na devetoj poziciji.

Vodeći Manchester City ima 66 bodova, šest više i utakmicu više od drugoplasiranog Liverpoola.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Real_Madrid81 27.02.2022.

    A kod dalica ce igrat 😂😂

  • 27.02.2022.

    Neka tako mu i treba! Otkad je rekao da zeli izbaciti dinamo a na kraju izgubio odigrao je 6 minuta 🤣

  • duki1994 27.02.2022.

    odi u hajduk vis da se ekipa skuplja

Komentiraj...
Vidi sve komentare