To je to što me zanima!

Nike postavio bizaran uvjet De Jongu, a ovaj ih brutalno odbio

Još nije službeno predstavljen u Barceloni, a Nike koji oprema Katalonce pred njega je već stavio jedan uvjet koji je Nizozemac odmah odbio. Nike je htio da De Jongu zbog marketinških razloga na dresu piše 'Frenkie'
Vidi originalni članak

Nizozemski veznjak Frenkie de Jong (22) doktorski je odradio sezonu u Ajaxu s kojim je stigao do polufinala Lige prvaka, a uzeo je i rekordni 34. naslov prvaka u povijesti. Sada mirne duše može otići u Barcelonu koja ga je krajem siječnja zakaparila za 75 milijuna eura.

Još nije službeno predstavljen u Barceloni, a Nike koji oprema Katalonce pred njega je već stavio jedan uvjet koji je Nizozemac odmah odbio. Naime, div sportske obuće i odjeće htio je da De Jong zbog marketinških razloga na dresu piše 'Frenkie'. 

Frenkie de Jong je to odrješito odbio iako ima ugovor s Nikeom. Poručio je kako ne želi ispunjavati takve uvjete.

Nahvalio Lionela Messija

- Tako sam uzbuđen što ću trenirati s Messijem. Mislim da ću svaku loptu dodavati samo njemu - rekao je De Jong nizozemskim medijima.

Nije mu žao što je napustio Ajax.

- Ne žalim, ali je pomalo šteta. Mislim da smo ove sezone imali posebnu momčad, barem za nizozemske standarde. Dosta smo se zabavljali igrajući zajedno. Imamo i sjajne uspomene. Nedostajat će mi nizozemska liga, ovdje sam proveo sjajne trenutke. Nisam bio baš dugo, ali mi je bilo lijepo - priznao je De Jong.

Za Ajax je ove sezone odigrao čak 52 utakmice, a zabio je četiri gola i isto toliko puta asistirao.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sumarinac 17.05.2019.

    ...ne žalim ,ali je pomalo šteta...!!! Wtf

  • 17.05.2019.

    Rekordni 34.naslov prvaka Nizozemske, na kraju iduce sezone ce bit clanak rekordan 35.naslov prvaka Nizozemske.

  • DominikLivakovic1 16.05.2019.

    Zašto je bizaran uvjet? Marketinški za dečka bi bilo unosnije da na dresu piše Frenkie jer de Jongova u nogometu ima više. Ovako se postavlja kao Frenkie i ne povezuje ga se sa ostalim de Jongovima. Osobno bih isto tako odbio. Čisto sumnjam da će mu faliti novca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare