To je to što me zanima!

Zionu otišlo koljeno! Raspala mu se tenisica usred utakmice

Zion Williamson prvi je pick sljedećeg NBA drafta. Stručnjaci kažu: "Novi LeBron... Samo brži i jači"! Dečko igra za Duke. U preskupoj Nike opremi. A ozlijedio se jer mu se tenisica doslovno raspala usred utakmice
Vidi originalni članak

Zion Williamson još nije napunio 19 godina. Na koledžu je, igra u modrom dresu legendarnog sveučilišta Duke. Ako je košarkaška Amerika u nečemu jedinstvena onda je to predviđanje da je Zion 100% sigurni prvi pick sljedećeg NBA drafta.

Krilo visoko 201 cm, teško 129 kg. Onako, na prvu: 'bucko' k'o Charles Barkley. Ali usporedbe idu u drugom smjeru. Stručnjaci kažu: "Zion je kao LeBron. Samo brži i jači". Po tekmi 21.6 poena, 8.8 skokova, šut 68.3 %. Ultimativni kompliment servirao je Roy Williams, trener koji 45 godina radi s mladima: "Zion je novi LeBron? Ne. Meni ne. Ja među srednjoškolcima i studentima ovako nešto nisam vidio od - Michaela Jordana"!

Ali Williamson proteklih dana nije u prvom planu po nevjerojatnoj brzini i skočnosti za svoju visinu nego zbog ozljede. Ne toliko teške (istegnuće ligamenata koljena) koliko bizarne. Zionu Williamsonu usred utakmice skupa Nike tenisica se doslovno raspala. Noga je proklizala, Zion je sjeo s bolnim grčem na licu i đonom koji 'zijeva'. Stopalo mu je - prošlo kroz tenisicu.

Ekipa iz Nikea je, naravno, u frci. "Ovo se još nikad nije dogodilo i neće se ponoviti. Zionu želimo što brži oporavak". Kad ti se oprema raspadne na najvećoj 'freshman" senzaciji desetljeća... Negdje u Oregonu u okrugu Washington pljušte otkazi. A Zion unaprijed broji još bogtepitaj kol'ko milijuna više koje će mu Nike ponuditi da kao profi ostane kod njih.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 22.02.2019.

    kazu da je novi lebron

  • Armin van Buuren 22.02.2019.

    Pročitao sam jedan komentar u vezi ovog i kaže da je izgleda Zion čuo da će Knicksi prvi birati na draftu ;) .Čovjek se ozlijedio u 36 sekundi,a ponajviše zbog njega najjeftinija ulaznica za meč bila 2500 dolara,kojih 100 dolara manje od najjeftinije za Super Bowl....

  • wwww 22.02.2019.

    Ako netko zna izbaciti košarkaše to je sveučilište "Duke" i gledao sam dečka i šut mu još nedorađen i tu će morati još dosta raditi a ostalo sve ima,posebno impresionira njegova brzina a ima preko 120 kg. i nemoguće ga je zaustaviti a u Nba utakmicama će biti konstantno na slobodnim bacanjima.Nike je razvikani američki brend koji ima jak menagment za reklamu i jak novac da kupi top igrače ili sportove a po meni su assics i addidas bolje i kvalitetnije tenisice od njihovih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare