To je to što me zanima!

Dobio Nike kopačke od 13.000 kuna sa Swarovski kristalima

Nikeove kopačke Mercurial Vapor Superfly dizajner iz Pariza pretvorio je u komad obuće vrijedan 13.000 kuna. Kopačke su za Mamadoua Sakhoa, braniča PSG-a ...
Vidi originalni članak

Lijeva kopačka u boji francuske, a desna brazilske zastave. Nikeove kopačke Mercurial Vapor Superfly na sebi imaju 5000 Swarovski kristala i stoje oko 13.000 kuna, a napravio je ih je francuski dizajner Pierre iz Orrovan Design Studios u Parizu.

Kopačke su za mladog 21-godišnjeg braniča PSG-a i francuske reprezentacije Mamadoua Sakhoa. No neće Francuz u njima zaigrati, one su samo kao uspomena na njegovo pozivanje u reprezetaciju na susret protiv Brazila (koji je odsjedio na klupi op.a.).

No na blogu Orrovan Design Studiosa piše da su namijenjene za mladog Sakhoa za proslavu njegovog debija za francusku reprezentaciju u prijateljskoj utakmici protiv Brazila. No Sakho je debitirao za Francuze u studenom prošle godine protiv Engleske.

Kako bilo, Francuza sigurno nećemo gledati na travnjaku u Swarovski kopačkama. One će vjerojatno završiti u njegovoj vitrini, kao uspomena na debi, ili na utakmicu protiv Brazila...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NIKE 02.03.2011.

    13000 mislim da je ovo malo previše pretjerano O.o

  • user_36996 02.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • fika002 02.03.2011.

    ma nije to za njega,pogledaj kako izgleda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare