To je to što me zanima!

'Nikica je baš ono što Evertonu treba, može zabiti i 20 golova'

Nekadašnji igrač, a potom i menadžer Evertona, Joe Royle smatra kako bi Nikica Jelavić mogao postati legenda kluba ako nastavi sa sjajnom golgeterskom formom
Vidi originalni članak

S pet golova u kratkom periodu od dolaska na Goodison, Nikica Jelavić je već drugi strijelac Evertona s golom manje od Victora Anichebea. Takav učinak oduševio je i bivšeg napadača i menadžera Evertona Joe Roylea.

- Ako mu date kvalitetne smjernice, Jelavić će zabiti na svakoj utakmici. Odličan je realizator. Jelavić je točno ono što je nedostajalo Evertonu. Realizacija je dugo bila boljka ove momčadi, a s hrvatskim napadačem stigli su i vedriji dani. Sljedeće bi sezone lako mogao do brojke od 20 pogodaka za Everton - optimističan je Royle.

Joe za Everton zabio 102 gola

Da Joe Royle ipak zna što priča potvrđuje i njegov golgeterski skor u dresu Evertona. Za klub iz Liverpoola igrao je od 1966. do 1974. godine, nastupio je 231 put, a u tom vremenu uspio je zabiti 102 gola. Nakon toga promijenio je još tri kluba, Manchester City, Bristol te Norwich. Royle je odigrao šest utakmica i za reprezentaciju Engleske te je zabio jedan gol. Nakon nogometne karijere nastavio je s trenerskim poslom. Vodio je dvaput Oldham, svoj Everton, Manchester City te Ipswich.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Legende 14.04.2012.

    Bio sam skeptičan po pitanju Jelavićeve kvalitete dok je bi u Rangersima,ali ipak u Primeri je ipak nešto drugo...svaka mu čast,ipak je pravi napadač...

  • opi_kruna 13.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Cro Cop 13.04.2012.

    Inace mislim porediti Jelavica sa Boksicem i Sukerom je ionako vise nego smijesno i van svake realnosti. Covjek zabio par golova za Everton i sad je on odjednom novi Suker. Stvarno za nevjerovati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare