To je to što me zanima!

Nikica Jelavić na travnjacima već od idućeg mjeseca?

Liječnici su zadovoljni svime što se događa, optimistični su i misle da bi Nikica mogao zaigrati nekoliko tjedana prije od predviđenog, rekao je menadžer Rangersa
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Nikica Jelavić oporavlja se od ozljede desne potkoljenice brže od očekivanog i mogao bi već idući mjesec zaigrati za Rangers, rekao je menadžer škotskoga kluba Walter Smith. Dodao je kako je hrvatskog napadača na terenu očekivao tek početkom iduće godine, ali su liječnici toliko zadovoljni njegovim oporavkom da bi mogao biti u konkurenciji za momčad i ranije.

Podsjetimo, 25-godišnji Jelavić je ozlijeđen u 7. kolu škotskog Premiershipa kada je na njega grubo startao igrač Heartsa Ian Black.

- Jelavić je bio na operaciji u Hrvatskoj, a oporavak obavlja sa specijalistima koji su ga i operirali. Liječnici su zadovoljni svime što se događa, optimistični su i misle da bi Nikica mogao zaigrati nekoliko tjedana prije od predviđenog. No, morat ćemo pričekati da vidimo hoće li biti tako - izjavio je Smith za Blues News. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare