To je to što me zanima!

Nikica Jelavić: Presretan sam što će me Bilić opet trenirati...

Kad sam čuo da me West Ham želi, nisam dvojio ni sekunde. Slaven mi je već bio trener u reprezentaciji. Sjajan je kao trener i kao čovjek, rekao je Nikica Jelavić...
Vidi originalni članak

Slaven Bilić doveo je Nikicu Jelavića iz drugoligaša Hull Cityja. West Ham je potvrdio transfer od osam milijuna eura, a Nikica je potpisao dvogodišnji ugovor za "čekićare" s mogućim produljenjem suradnje za još dvije godine.

- Jako sam uzbuđen što sam potpisao za ovako velik klub. Do prije nekoliko dana nisam ni znao da me žele. Naravno da mi čast igrati u Premiershipu i kad sam čuo da me West Ham želi, nisam dvojio ni sekunde - rekao je Jelavić za službenu stranicu nakon poziranja s dresom na Upton Parku.

Bivši hrvatski reprezentativac kojeg je u reprezentaciji trenirao i Slaven Bilić, zabio je 13 golova u 46 nastupa za Hull City koji je prošle sezone ispao u drugu ligu.

- Slaven me već trenirao u reprezentaciji pa znam da se radi o sjajnom treneru. Presretan sam što će me opet trenirati - dodao je Jelavić koji je za reprezentaciju igrao 36 puta i zabio je šest golova.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • maracmarac 02.09.2015.

    mogli su kupit 5 takvih polovnih poluigraca za 8 milijuna..jadan west ham sa bilicem i jelavicem zajedno

  • mixzg 02.09.2015.

    prema transfermarktu, tranfer je kostao £2.87m, dakle kad se uracuna i dvogodisnja placa dolazi se do iznosa od 8mil€, sto nikako nije preplacen transfer, realna cifra za engleske prilike i takvog igraca

  • PtahPtah 02.09.2015.

    Ova panjina jos igra Boze me oslobodi a ovo je stvarni VIC godine ..Nikad nista nije bija a sada jos manje

Komentiraj...
Vidi sve komentare