To je to što me zanima!

Nikica Jelavić zabio prvijenac za prolazak u 4. kolo FA Cupa

West Ham je slomio Wolverhampton šest minuta prije kraja utakmice. Jelavić je zabio svoj prvi gol za "čekićare" te je odveo svoj klub u sljedeću rundu FA Cupa
Vidi originalni članak

West Ham je izborio četvrto kolo FA Cupa pobjedom protiv Wolverhamptona golom Nikice Jelavića. Dugo se mučio West Ham da bi Jelavić prvijencem u 84. minuti odveo "čekićare" dalje. Da je ostalo 0-0 igrala bi se još jedna utakmica.

- Oduševljeni smo što smo prošli dalje. Činilo se da nas čeka još jedna utakmica. Jela je zabio sjajan gol. Svaka čast i Andyju Carrollu koji je asistirao Jelaviću - rekao je Slaven Bilić nakon pobjede i dodao:

- Svaka čast i Wolvesima. Dobro su ušli u utakmicu i držali se plana. Mi smo sretni što smo uspjeli zabiti - dodao je hrvatski trener.

Bivši dinamovac Ivo Pinto s tribina je gledao poraz svog Norwicha od Manchester Cityja 0-3. Arsenal se mučio sa Sunderlandom pa ubacio u višu brzinu i slavio 3-1. 

United se spasio golom iz penala u 93. minuti

Manchester United mučio se s trećeligašem Sheffield Unitedom. Bila je to negledljiva utakmica s prvim udarcem u okvir gola u 67. minuti i to od strane gostiju na Old Traffordu. No United se spasio u sudačkoj nadoknadi. Depay je izborio penal koji je Rooney pretvorio u 1-0 i prolaz dalje.

FA Cup, 3. kolo:

West Ham - Wolves 1-0

Manchester United - Sheffield 1-0 

Arsenal - Sunderland 3-1

Wycombe - Aston Villa 1-1

Doncaster - Stoke 1-2

Everton - Dagenham & Red 2-0

Norwich - Manchester City 0-3

Southampton - Crystal Palace 1-2

Watford - Newcastle 1-0

Idi na 24sata

Komentari 33

  • paradiso77 10.01.2016.

    neka i on zabije nakon pola godine!

  • strmi007 09.01.2016.

    čuda su moguća

  • Pobotchnick Leeyoobo 09.01.2016.

    nikad mi nije bilo jasno kako je ova panjina imala prednost pred petrićem

Komentiraj...
Vidi sve komentare