To je to što me zanima!

Nikica seli u Bešiktaš? Bilić i Jelavić su već postigli dogovor

Slaven Bilić i Nikica Jelavić (28) navodno su već postigli dogovor, a sada je na njihovim klubovima da se dogovore oko odštete za hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Slaven Bilić već je u zimskom prijelaznom roku pokušao dovesti Nikicu Jelavića u Bešiktaš, međutim hrvatski napadač odlučio je dres Evertona zamijeniti onim Hull Cityja.

Prema pisanju turskih medija bivši hrvatski izbornik ponovno je obnovio interes za Jelavića te će transfer pokušati realizirati na ljeto.

Bilić i Jelavić navodno su već postigli dogovor, a sada je na njihovim klubovima da se dogovore oko odštete za hrvatskog reprezentativca.  

Bešiktaš je na dobrom putu da izbori kvalifikacije Lige prvaka sljedeće godine, jer četiri kola prije kraja turskog prvenstva drži drugo mjestu sa dva boda više od trećeg Galatasaraya. Hull još nije osigurao opstanak u Premiershipu, međutim uoči posljednja tri kola su u dobroj poziciji jer su trenutno na 14. mjestu sa 36 bodova, šest više od klubova koji su na pozicijama koja vode u drugu ligu.

Upravo ta situacija, gdje se Jelaviću nudi borba za trofeje, a ne za opstanak, mogla bi biti presudna za transfer.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • strmi007 23.04.2014.

    možda tamo i zabije koji gol

  • chelseaMG 23.04.2014.

    ma ne vjerujem, pa tek je došao u hull i sad već odlazi. čisto sumnjam.

  • Unclejoe 23.04.2014.

    Eh kolko je Bilić para skupio od svih ovih igraca, reka bi čovik dobar ko kruv a on po 15 posto uzme, šteta sto mu Maloču nismo utrapili....

Komentiraj...
Vidi sve komentare