To je to što me zanima!

Nikica tragičar: Lampard s dva gola donio pobjedu Chelseaju

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Premiershipa Chelsea je pobijedio na gostovanju kod Evertona 2-1. Junak 'plavaca' bio je Lampard koji je zabio dva gola
Vidi originalni članak

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Premiershipa Chelsea je pobijedio na gostovanju kod Evertona 2-1. Junak 'plavaca' bio je Frank Lampard koji je zabio dva gola.

Za Everton nije moglo početi, poveli su već u 2. minuti. Lopta se odbijala po šesnaestercu Chelseaja, a onda je došla do Stevena Pienaara, koji s 10-ak metara zabija za 1-0.  U 8. minuti je Jelavić pogodio stativu nakon slobodnog udarca.

Chelsea je do izjednačenja došao u 42. minuti. Nakon ubacivanja s desne strane glavom je mrežu Evertona zatresao Lampard.

Everton je u 69. minuti mogao do novog vodstva, ali je Nikica Jelavić glavom pogodio prečku. 

Kazna je stigla samo tri minute kasnije, kada je Lampard zabio drugi gol na utakmici za vodstvo Chelseaja 2-1.

U 93. minuti je Jelavić imao posljednju šansu, ali je slabo zahvatio ubačenu loptu koja nije ničim nije mogla ugroziti vodstvo gostiju.

'Plavci' su ovom pobjedom preskočili Tottenham i sada su treća momčad Premiershipa s 38 bodova, 11 manje od vodećeg Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 105

  • Blue_is_the_colour 30.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • promatrač_1 30.12.2012.

    ne kontam zašto je Nikica tragičar?

  • Beky_1 30.12.2012.

    ovi chelsea je tako jadan,sprdacina od baluna,jedini igrac sta tamo valja je mata

Komentiraj...
Vidi sve komentare