To je to što me zanima!

Niko, Čarli i Luka ušli su u toliko sanjanu Ligu prvaka

Tottenham je pobijedio Young Boyse 4-0 u drugoj utakmici 4. pretkola. Vedran Ćorluka igrao je cijelu utakmicu, Niko je ušao, a Luka je ozlijeđen
Vidi originalni članak

Ako ne prođemo, možemo se svi zajedno objesiti, rekao je menadžer Tottenhama Harry Redknapp.
Ne mora Harry tražiti uže, Tottenham je u Ligi prvaka nakon 48 godina! U uzvratnoj utakmici 4. pretkola Lige prvaka Spursi su potpuno nadigrali Young Boyse i pobijedili 4-0. Švicarci su na White Hart Lane stigli s prednošću 3-2 iz prve utakmice. Tottenham je na svom travnjaku krenuo žestoko. Od prve minute pritisnuli su goste dajući do znanja tko je gazda. Pet minuta trajala je prednost Young Boysa iz prve utakmice. Centaršut na dvometraša Croucha i Spursi su vodili 1-0. Defoe je u 32. zabio za 2-0 i Tottenham je s velikom prednošću otišao na odmor. Svoj drugi gol na utakmici Peter Crouch zabio je u 61. minuti utakmice. Navijači su slavili, Švicarci su izgledali nemoćno, a Crouch im je "utrpao" još jedan gol, svoj treći na utakmici u 72. minuti. Zabio je engleski napadač iz penala koji je iznudio Bale. Tottenham slavi Ligu prvaka! Od prve minute u momčadi Spursa igrao je Vedran Ćorluka. Niko Kranjčar odigrao je zadnjih deset minuta dok je Luka Modrić i dalje ozlijeđen. U drugim utakmicama Ligu prvaka izborili su Ajax, Kopenhagen, Žilina i Auxerre.

AJAX PREKO KIJEVSKOG DINAMA STIGAO DO LIGE PRVAKA
U ostalim utakmicama kvalifikacija za Ligu prvaka svjedočili smo samo jednom golu gostujućih momčadi, a za to se pobrinuo Andrej Ševčenko u Amsterdamu i to iz penala koji je iznudio Ninković. Ajax je dakle protiv Dinama Kyjev prošao dalje, golovima Suareza u 43. i El Hamadaouija u 75. Ognjen Vukojević za Dinamo je odigrao svih 90. minuta.
Iako je Zenit iz St. Petersburga u utakmicu ušao s golom prednosti, iznenadio ih je Auxerre kao domaćin, zabivši im dva gola. Precizni su bili Hengbart u 9. i Jelen u 53. minuti. Auxerre je uz Lyon i Olympique iz Marseilla tako treći francuski sudionik Lige prvaka.
Žilina je na domaćem terenu samo potvrdila prednost od dva gola protiv praške Sparte. Zabio je Ceesay za ukupnih 3-0.
Kopenhagen je zahvaljujući golu u gostima kod Rosenborga tjedan dana ranije, u Ligu prvaka prošao minimalnom pobjedom od 1-0, a zaslužan za to bio je Ottesen u 33. minuti.

4. PRETKOLO LIGE PRVAKA:
Ajax - Dynamo Kijev 2 - 1    (1 - 1)
Auxerre - Zenit     2 - 0    (0 - 1)
Kopenhagen - Rosenborg   1 - 0   (1 - 2)
Žilina - Sparta Prag     1 - 0   (2 - 0)
Tottenham - Young Boys  4 - 0 (2 - 3)

Idi na 24sata

Komentari 13

  • razumni...not 25.08.2010.

    ajde napokon vise da ce modric igrat ligu prvaka,zasluzio je on pogotovo,a i nas ostali dvojac

  • marina5000 25.08.2010.

    zašto niko tako malo igra u zadnje vrijeme?

  • badro delgado 25.08.2010.

    a defoe sto je igrao rukom za 2:0 ne spominjete???? kakva drska krada!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare